Neler Yeni

16 00 da Cnn Türk ü açın gençlere telefonlarda Ötv indirimi müjdesi gelebilir.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Türkiye 2016'dan 2019'a kadar Fiber İnternet konusunda sadece %4'lük bir büyüme yaşadı. 10 Milyon nüfusa sahip Portekiz bile bunu %18'lerin üstüne çıkardı. Ayrıca 2019'dan 2022 başına kadar da sadece 50 Bin KM'lik bir fiber ağ uzunluğu artışı oldu. Kısaca fiber dünyada standart haline getirilirken bizim altyapımızın büyük bir kısmı hala 16mbps interneti zor görüyor. Ortada büyüme falan yok, bunlar 2022 yılında hala mağara adamı gibi başörtüsü konuşmaya devam ettiği sürece de olmayacak. Sadece şans eseri sen ve yakınlarına fiber geldi diye fiber yaygınlaşmadı.
Sen yazılanı okumadığın sürece cevap vermemem lazım da neyse. Yine diyeyim ben sana. Tek sana gelmiyor diye gelmemiş de olmuyor. İstanbul'da yaşıyorum tanıştığım gördüğüm çoğu kişi 100 kullanıyor artık bu bir gerçek bunu kabul etmek zor değil. İnsanların hızında artış var bu belli. Speedteste göre geriye bile düşmüşüz yavaş gelişimden dolayı buna bir şey demiyorum ama sen anlamak istemediğin için ülkeye süper güç dediğimi falan düşünüyorsun herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü sadece sende gelişme olmuyor tüm dünyada hızlar artıyor. Buda demek ki biz dünyaya göre daha az gelişiyoruz fiber altyapı konusunda.
Maalesef öyle keşke 100 aşağısı kullanan olmasa da beceremiyorlar. Bence bu kadarını bile TürkNetin rekabetine borçluyuz. Umarım her yere gelir

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Olcay akbulut
ya varya yapacakları işi seveyim ya, o kadar bekledik shiftdelee bile videosunu falan yaptı haberleri yapıldı gene mal gibi kaldık

Chess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tusa Usta
Benim oyle bi durumum yok.

Yd alan arkadaslara başarılar. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim uğraşacak kardeşim iviri ziviri
Agiz egmeye değmez.
O kadar uğraşmalık bir şey yok. Hem 6500-7000 civarına satılan telefon 4500 civarına geliyor , mantıklı bir şey de olur.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,655
İsim
misfit
Sen yazılanı okumadığın sürece cevap vermemem lazım da neyse. Yine diyeyim ben sana. Tek sana gelmiyor diye gelmemiş de olmuyor. İstanbul'da yaşıyorum tanıştığım gördüğüm çoğu kişi 100 kullanıyor artık bu bir gerçek bunu kabul etmek zor değil. İnsanların hızında artış var bu belli. Speedteste göre geriye bile düşmüşüz yavaş gelişimden dolayı buna bir şey demiyorum ama sen anlamak istemediğin için ülkeye süper güç dediğimi falan düşünüyorsun herhalde.
Sende benim yazdıklarımı okumuyorsun herhalde. Yanlış anlama ben sana hükûmet savunucusu falan demiyorum. Ben sana resmi verilerle fiber'in YAYGINLAŞMADIĞINI açıklamaya çalışıyorum. Kendin bile Speedtest'de geriye düştüğümüzü söyledin, bu ülkede fiber dünya'ya kıyasla her geçen gün daha da geriye gidiyor. Tartışmayı uzatmanın anlamı da yok, ikimizin dedikleri de gerekli yerlere ulaşmayacak sonuçta. İyi forumlar.

ya varya yapacakları işi seveyim ya, o kadar bekledik shiftdelee bile videosunu falan yaptı haberleri yapıldı gene mal gibi kaldık
Shiftdelete zaten aktroll şunu yapmayı durdurun yok bunu yapmayın

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sende benim yazdıklarımı okumuyorsun herhalde. Yanlış anlama ben sana hükûmet savunucusu falan demiyorum. Ben sana resmi verilerle fiber'in YAYGINLAŞMADIĞINI açıklamaya çalışıyorum. Kendin bile Speedtest'de geriye düştüğümüzü söyledin, bu ülkede fiber dünya'ya kıyasla her geçen gün daha da geriye gidiyor. Tartışmayı uzatmanın anlamı da yok, ikimizin dedikleri de gerekli yerlere ulaşmayacak sonuçta. İyi forumlar.
Herkes böyle dediği için sinirlenmiş olabilirim sadece bazı kişiler abartıyor haklısın kusura bakma. Umarım her yer güzel hızlara ulaşır

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
allahın belası yalancılar ya 1 saatim boşa gitti o kadar 23 sayfa yazıları okudum bir şey umdum indirim gelmiş mi diye

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
ÖTV ve KDV indirimini açıklanmamakla çok yanlış yaptılar kaç aydır bütün haber siteleri bunun haberini yapıyordu Cumhurbaşkanı o kadar şeyi anlatıp bunu unutacak değil kısacası böyle bir indirimi yapmak için henüz ülkenin ekonomisi hazır değil madem yapmayacaksınız niye umutlandırıyorsunuz! Zaten millet gergin daha geriyorlar böyle yaparak!

Top Bottom