Neler Yeni

16 gb 3200Mhz Ram Önerisi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam birde iade ettiğimizi düşünelim o alacağım şey fiyatı çıkıyormuş çok üzülürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence iade etmeyeyim ben kalsın ram ve işlemcide bir daha bekleyip düştüğünde alırım sizin ram öneriniz nedir birde samsung çip varmış daha hızlı diyorlar onlar nasıl oluyor hangi markalar samsung kullanıyor.
samsung iyi çip zor bulursun
ballistix al micron e-die çıkıyor genel olarak
en iyi 2. çip

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
şuan vatanda indirim var ballistix alabilirsin. 1 tane alabiliyosun indirmli. ardından 1 tane daha sipariş edebiliyorsun.kargo ücretsiz zaten. ben rgb olanını aldım keyfine göre alabilirsin. 630 TL'ye geldi 1 adedi 8 gb 3200 mhz cl 16

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
şuan vatanda indirim var ballistix alabilirsin. 1 tane alabiliyosun indirmli. ardından 1 tane daha sipariş edebiliyorsun.kargo ücretsiz zaten. ben rgb olanını aldım keyfine göre alabilirsin. 630 TL'ye geldi 1 adedi 8 gb 3200 mhz cl 16
Aynen hocam bende ona bakıyorum 3600mhz bile alabilirm bütçem var ama tek kafamda şu var corsair dominant serisi nasıldır onla bunun arasındayım şuan hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
Aynen hocam bende ona bakıyorum 3600mhz bile alabilirm bütçem var ama tek kafamda şu var corsair dominant serisi nasıldır onla bunun arasındayım şuan hocam.
1 haftadır bende araştırıyorum. bütçe sıkıntısı yoksa dominant daha iyi diye biliyorum.youtube da vs de izledim yabancı kaynakları. f/p olarak ballistix tercih ettim.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
1 haftadır bende araştırıyorum. bütçe sıkıntısı yoksa dominant daha iyi diye biliyorum.youtube da vs de izledim yabancı kaynakları. f/p olarak ballistix tercih ettim.
Hocam ben şeyi anlayamadım bu çip hızlı yada kötü olayını anlayamadım bilginiz var söylerseniz çok iyi olur.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm

Corsair Vengeance Rgb Pro Sl 16GB (2x8) 3200MHZ CL16 ram olan bir öneri.​

Corsair markası bilindik güvenilir.
Ben olsam Corsair Kingston Crucial falan bakarım.
Corsair dominanat serisine bakıyorum sizce nasıldır.

Top Bottom