Neler Yeni

Çözüldü✓ 16 Gb Ram takılı 7.93 kullanılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
hepinize merhaba arkadaşlar ben asus b350 anakarttan msi b450 anakarta geçiş yaptım fakat 16 gb ram takılıyken biosta 16 gb gözüküyor ama system memory 8192 mb diyor internette gördüğüm herşeyi denedim ancak bir sonuç alamadım b350 de de böyle olmuştu soğutucuyu fazla sıkmışım gevşetince düzelmişti lütfen yardım edin teşekkürler

Ekler

• Ekran Görüntüsü (58).png
    Ekran Görüntüsü (58).png
    514.7 KB · Hit: 46
  • Ekran Görüntüsü (59).png
    Ekran Görüntüsü (59).png
    177.4 KB · Hit: 47

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bios sıfırla önce bir. Sonra ramleri çıkarıp yeniden tak. Kendi dediğin gibi işlemci soğutucuyu da gevşetmeyi dene.

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
görev yöneticisinden ram i hangi program bukadar kullanyor bi bak istersen düşük ihtimal ama virüs olabilirmi aceba

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,664
İsim
Hacı
RAM lerin yerini değiştirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerin yerini 4 5 kez degistirdim arkadaslar 2 rami de okuyor 8-8 olarak ikisinden de görüntü aldım teker teker her yuvada ama 16 takında ikisini de okuyup birini kullanıyor ram ve anakart yuvalarında sıkıntı yok eminim zaten anakart daha dün elime ulaşti virüs konusuna gelince de ihtimal vermiyorum hem o konuda dikkatliyim hemde 16 gb ram okuyorken ssd hdd degismedi hicbisey eklemedim sadece anakarr montaji yaptim boyle bir durumla karsilastim bios 0 ladım güncelledim durum ayni fakat ramleri cikarsam öyle 1 kez daha 0 lasam olurmu yani ramsiz bios gelir mi öyle mi denesem birde sagolun önerileriniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlerin yerini 4 5 kez degistirdim arkadaslar 2 rami de okuyor 8-8 olarak ikisinden de görüntü aldım teker teker her yuvada ama 16 takında ikisini de okuyup birini kullanıyor ram ve anakart yuvalarında sıkıntı yok eminim zaten anakart daha dün elime ulaşti virüs konusuna gelince de ihtimal vermiyorum hem o konuda dikkatliyim hemde 16 gb ram okuyorken ssd hdd degismedi hicbisey eklemedim sadece anakarr montaji yaptim boyle bir durumla karsilastim bios 0 ladım güncelledim durum ayni fakat ramleri cikarsam öyle 1 kez daha 0 lasam olurmu yani ramsiz bios gelir mi öyle mi denesem birde sagolun önerileriniz için
Anakarr msi b450m pro-m2 max bu arada arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom