Neler Yeni

16 mbps 3 upload internette valorant , cs yayını yapılır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
internet alıcaktım ama bana sunulan '16 mbps 3 upload' bu vdsl kullanıldığı için sizce bu internetle valorant , cs ,pubg gibi oyun yayınlarını yapabilir miyim?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
belki 480p yada 360p de açarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internet alıcaktım ama bana sunulan '16 mbps 3 upload' bu vdsl kullanıldığı için sizce bu internetle valorant , cs ,PUBG gibi oyun yayınlarını yapabilir miyim?
yada fps, battle royel, hikaye , eğlence (minecraft gibi) , roleplay , forza,the crew falan oyunları oynatır mı benim için oynatmasnı en çok istediklerim (fps ve battle royel ) (valorant , pubg lite)
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps, battle royel, hikaye , eğlence (minecraft gibi) , roleplay , forza,the crew falan oyunları oynatır mı benim için oynatmasnı en çok istediklerim (fps ve battle royel ) (valorant , PUBG lite)
belki 480p yada 360p de açarsın

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
ping kaç

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
almayı düşünüyorum eğer iyiyse yoksa almayacağım pingi bilmiyorum alırsam en yüksek 80 ping oynarım zaten

v
vdsl kullanıldığ için ve tahahütün de bitemesi 2 sene olacağı için idareten bi internet kullancam çünkü evdekine 75 tl veriyoruz ve 12mbps 1 upload yetmiyor

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
almayı düşünüyorum eğer iyiyse yoksa almayacağım pingi bilmiyorum alırsam en yüksek 80 ping oynarım zaten

v

vdsl kullanıldığ için ve tahahütün de bitemesi 2 sene olacağı için idareten bi internet kullancam çünkü evdekine 75 TL veriyoruz ve 12mbps 1 upload yetmiyor
vallahi internet ve yayın açmaktan pek anlamam ama biri yayın açma hakkında konu açmıştı ona bir bak istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
vallahi internet ve yayın açmaktan pek anlamam ama biri yayın açma hakkında konu açmıştı ona bir bak istersen
ben bugün denedim 12 ye 1 le 400 bitrate verdim drop girdi inş onu aldığımda girmez bide pandemi süreci bitince 1 2 arasına düşecek dedi adam

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Top Bottom