Neler Yeni

🔥İndirim 🔥16 Parça Sebze Dilimleyici 103TL🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Çocukluk hayalim, reklamları çıkardı nicer dicer diye. Aynı ürün temuda 500+ tl vergi hariç, auladaki gibi fiyat hatası var muhtemelen veya ön sipariş diye bu fiyatta. KESİNLİKLE ALIN bedava. 3 adet aldım.
IMG_20241124_130626.jpg

Son düzenleme:

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ömer
Nicer Dicer'ı hatırlar gibiyim. Ama bunun kaliteli olmama ihtimalini çok yüksek buluyorum sanki daha önce Lemur'da mı ne izlemiştim çok dandikti.

Tutar3727

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet TUTAR
kaldırdılar heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaldırmamışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Tongal
Temu da yorumu olmayan hiçbir şey alınmaz bilindik marka değilse. Özellikle sürekli temas edeceğin veya gıdanın temas edeceği şeyler. Aynı ürün 10 larca farklı kalitede üretilebiliyor. Yorumu iyi olan ürünlerde bile fiyat ucuz olduğu zaman kalite daha düşük olabiliyor. Temu bence defolu ve düşük kalite ürünlerin elden çıkarıldığı ve bilerek o şekilde üretilip satıldığı biryer. Ucuza aldığınızı sanıyorsunuz ama ucuz olmasının bir sebebi var.

Son düzenleme:

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Çağdaş Akçay
Çocukluk hayalim, reklamları çıkardı nicer dicer diye. Aynı ürün temuda 500+ tl vergi hariç, auladaki gibi fiyat hatası var muhtemelen veya ön sipariş diye bu fiyatta. KESİNLİKLE ALIN bedava. 3 adet aldım.
hocam temudan başka ne alınabilir öneriniz var mı %20 indirim kuponum var ve bir miktar kredim var bugün kuponun son günü kullanmak istiyorum ne alabirim (aula f75 aldım)

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
hocam temudan başka ne alınabilir öneriniz var mı %20 indirim kuponum var ve bir miktar kredim var bugün kuponun son günü kullanmak istiyorum ne alabirim (aula f75 aldım)
kaça aldınız aulayı

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman
Bıçaklar gümrükte sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ama enfes fiyat. Arada kaldım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Nicer Dicer'ı hatırlar gibiyim. Ama bunun kaliteli olmama ihtimalini çok yüksek buluyorum sanki daha önce Lemur'da mı ne izlemiştim çok dandikti.
Yorumlar başka yerlerde çok iyi, satıcı onaylı satıcı sadece bu üründen satıyor.
Bıçaklar gümrükte sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ama enfes fiyat. Arada kaldım.
Bıçaklar rende tarzında olduğu için çıkarmaz. Türküler almış sıkıntı çıkmamış.
Temu da yorumu olmayan hiçbir şey alınmaz bilindik marka değilse. Özellikle sürekli temas edeceğin veya gıdanın temas edeceği şeyler. Aynı ürün 10 larca farklı kalitede üretilebiliyor. Yorumu iyi olan ürünlerde bile fiyat ucuz olduğu zaman kalite daha düşük olabiliyor. Temu bence defolu ve düşük kalite ürünlerin elden çıkarıldığı ve bilerek o şekilde üretilip satıldığı biryer. Ucuza aldığınızı sanıyorsunuz ama ucuz olmasının bir sebebi var.
Ürünü satın alan türkler var başka satıcılarda, bu ürün de onaylı satıcı tarafından satılıyor. Sorun olmaz.
Kola asit koruyucu kapak, çift taraflı bant, kablolama için cırtcırt bant, skatez

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Konu başlığı açarken yanına Temu diye belirtirseniz sevinirim . Konuyu girip temu görürsem direkt cıkıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,924
Üyeler
161,359
Son üye
Rafethan