16 yaş spor dalı önerisi

Reaksiyon skoru
138
Bu zamana kadar hep boş oturdum ama artık tak etti..Bir spora bşalamak istiyorum kalıcı olcak ve kendimi ne kadar geliştirebilirsem geliştiricem.Boyum 185,kollarım uzun, bu zamana kadar yüzme yaptım sadece hala daha yüzerim ama lisansım yok şuan.Bir kulüpte olmasada basketbol oynadım,fazla iyi değilim ama antrenman ile gelişebilirim.Amacım güzel ve sağlıklı bir vücut , hayatımın bir parçası olacak bir spor ve lisans.Dövüş spporlarıda olur hertürlü fikre açığım.Önericeğiniz sporu sebebiyle söylerseniz sevinirim.

Bu zamana kadar hep boş oturdum ama artık tak etti..Bir spora bşalamak istiyorum kalıcı olcak ve kendimi ne kadar geliştirebilirsem geliştiricem.Boyum 185,kollarım uzun, bu zamana kadar yüzme yaptım sadece hala daha yüzerim ama lisansım yok şuan.Bir kulüpte olmasada basketbol oynadım,fazla iyi değilim ama antrenman ile gelişebilirim.Amacım güzel ve sağlıklı bir vücut , hayatımın bir parçası olacak bir spor ve lisans.Dövüş spporlarıda olur hertürlü fikre açığım.Önericeğiniz sporu sebebiyle söylerseniz sevinirim.
Kanka yüzme kadar iyi bir spor yok.
Yüzme eğlendiriyor ise bence değiştirme hem daha fazla yağ yakımı olur hem eğlendiğinden işkence olmaz.

Boyun uzun basketbol oynayabilirsin

sebebi nedir hocam
Kolların uzunmuş. İnsanlara karşı kendini savunurken kişisel alanın geniş olur. Sabredersen, iyi bir dojo bulursan, sıkılmazsan ve bu sanatı çok iyi yapmaya odaklanırsan insanların senden korkması için sebebi olur.

gayet seviyorum yüzmeyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki suan lisansım tok bir kulübe girebilirmiyim
Tamam yüzmeden devam et.
Gençlik ve Spor bakanlığının tesislerinden belki yeteneğini gösterebilirsin

Serti kaldırabilirim diyorsan Thai Boks yok yavaş başlamak istiyorum dersen normal Boks başlayabilirsin bunların yanındada freeweight antrenman yaparsın yüksek tekrarlı

Normalde aldığım reaksiyonların nedeni sormam ama bunu cidden merak ettim. @UchihaMadara
yazıda açıklamıştım amaçlarıma iyi bir vücut da dahil,masa tenisi oynadım zamanında ama pek işe yaradığını sanmıyorum 😊

Tamam yüzmeden devam et.
Gençlik ve Spor bakanlığının tesislerinden belki yeteneğini gösterebilirsin
lisansım yok bir kulübe girebilirmiyim

Serti kaldırabilirim diyorsan Thai Boks yok yavaş başlamak istiyorum dersen normal Boks başlayabilirsin bunların yanındada freeweight antrenman yaparsın yüksek tekrarlı
araştırıyorum thai boksu suan teşekkürler

Kolların uzunmuş. İnsanlara karşı kendini savunurken kişisel alanın geniş olur. Sabredersen, iyi bir dojo bulursan, sıkılmazsan ve bu sanatı çok iyi yapmaya odaklanırsan insanların senden korkması için sebebi olur.
İzmir'de dojo varmı bilmiyorum ama bakacağım sağolun

Geri