cs oynuyorum şu aralar bilgisayarım her türlü oyunu açabilicek güçte neylerden kazanabilirim acabaevet ben 14 yaşından beri kazanıyorum fakat bunun binlerce yolu var kendi oynadığınız oyunların veya para olduğunu düşündüğünüz oyunların piyasasına bakın4
örnek veriyorum cs skinleriyle takas yapabilirsin yada %65-%70 fiyatlarından csgo skini alıp dolarla satabilirsin yada steam hesapları alıp satabilirsin cs de prime olan sadece 1 tane örnek eğer düzgün bir araştırma yaparsan binlerce varcs oynuyorum şu aralar bilgisayarım her türlü oyunu açabilicek güçte neylerden kazanabilirim acaba
sen robloxta kıyafet mi yapıyorsunörnek veriyorum cs skinleriyle takas yapabilirsin yada %65-%70 fiyatlarından csgo skini alıp dolarla satabilirsin yada steam hesapları alıp satabilirsin cs de prime olan sadece 1 tane örnek eğer düzgün bir araştırma yaparsan binlerce var
yok daha çok cross trade kanka eğer oynuyorsan örnek veriyorm adopt me den mm2 itemlerine çeviriyormsen robloxta kıyafet mi yapıyorsun
Bu arada discordtan ulaşırsan güzel bir imkanın olabilir.cs oynuyorum şu aralar bilgisayarım her türlü oyunu açabilicek güçte neylerden kazanabilirim acaba
Nasıl yapıyorsun banada öğretir misinyok daha çok cross trade kanka eğer oynuyorsan örnek veriyorm adopt me den mm2 itemlerine çeviriyorm
valla kanka malesef bu tarz konularda pek yardımcı olamıyorumNasıl yapıyorsun banada öğretir misin
yeni gördüm arkadaşlık attımBu arada discordtan ulaşırsan güzel bir imkanın olabilir.
kabul ettimyeni gördüm arkadaşlık attım