16 yaşındayım daha okulu var Ama son 2 3 yıldır internette sabır ettim kendimi geliştirdim grafik tasarım işleri yapıyorum ancak şu an haftada ortalam 1 yada 2 iş geliyor ondanda kimisi ile müşteriyle anlaşamıyoruz. Para fazla geliyor bu yüzden resmi sitelerde kazanıp para biriktiriyorum Şu an elimde 700 TL bir bütçem var ve bu büçtenin bir kısmı ile internette farklı birçok plarformla reklam araç özellikle vb. özelliklerini kullanarak 2 3 günlüğüne kendi reklamımı vereceğim Ona uygun bir animasyon hazırlıyorum Seslendirme için birini tutacağım Ortalam harcayacağım tutar 100 150 TL civarı olacak ancak Reklamları bu instagram olsun tiktok youtube vb. üzerinden Yaptığım kategoride tasarıları Animasyon stilinden Dizayn edeceğim bir çok animasyon yapacağım. Tatil zamanını değerlendirip Etkileşim kazanmak istiyorum daha fazla para kazanmak istiyorum ama Psikolojim çökük durumda Sizce benim dışarı çıkıp eğlenmemmi gerekiyor bu yaşımda. Çünkü kaç yıldır sürekli evde birşeylerler uğraşıyorum Hayatım boyunca pc başında kalkmıyorum ne yapabilirim?