Neler Yeni

Para kazanmak için çok hırslanıyorum ne yapabilirim?

Ahmet4921

80+
16 yaşındayım daha okulu var Ama son 2 3 yıldır internette sabır ettim kendimi geliştirdim grafik tasarım işleri yapıyorum ancak şu an haftada ortalam 1 yada 2 iş geliyor ondanda kimisi ile müşteriyle anlaşamıyoruz. Para fazla geliyor bu yüzden resmi sitelerde kazanıp para biriktiriyorum Şu an elimde 700 TL bir bütçem var ve bu büçtenin bir kısmı ile internette farklı birçok plarformla reklam araç özellikle vb. özelliklerini kullanarak 2 3 günlüğüne kendi reklamımı vereceğim Ona uygun bir animasyon hazırlıyorum Seslendirme için birini tutacağım Ortalam harcayacağım tutar 100 150 TL civarı olacak ancak Reklamları bu instagram olsun tiktok youtube vb. üzerinden Yaptığım kategoride tasarıları Animasyon stilinden Dizayn edeceğim bir çok animasyon yapacağım. Tatil zamanını değerlendirip Etkileşim kazanmak istiyorum daha fazla para kazanmak istiyorum ama Psikolojim çökük durumda Sizce benim dışarı çıkıp eğlenmemmi gerekiyor bu yaşımda. Çünkü kaç yıldır sürekli evde birşeylerler uğraşıyorum Hayatım boyunca pc başında kalkmıyorum ne yapabilirim?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Doktora git, psikolog ya da psikiyatr`a, onlara danış.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Enes
Arkadaşın dediği gibi psikologa git ayrıca eğlenmem gerekiyormu demişsin asıl bu yaşında internetten para kazanırsan hayatını yaşarsın ama tasarım ile biryere kadar ürün satışını dene tasarımdan para kazanmanı arttırdıktan sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,617
Üyeler
172,524
Son üye
krai
Top Bottom