T O B İ
80+ Bronze
Dahası
16 yaşında a1 ehliyeti ile orta bütçeli hangi motor alınmalı ?
Çok güzel motor ama hiç tecrübem yok ve zaten seneye alıcam ehliyet ama meraktan konu açmak istedim.Geçen bende konu açmıştım. Biraz şık duran bir şey istiyordum. Eğer sende görünüşüne önem veriyorsan, Honda CBR 125R bakabilirsin.
Bu Honda Spacy neden CBR 125'le aynı fiyatta knk?Bütçene bağlı fakat ailenin motor korkusu yok ise ve biraz da olsa motor tecrüben varsa YZF R125 tarzı motorlar, hiç tecrüben yok veya yakınından biri motorla kaza yapıp ölmüşse ailenin korkusu varsa yani Spacy gibi motorlarla başlamanı öneririm.
Çünkü ağırlıklı olarak kurye arkadaşlarımız ve şirketleri tarafından kullaniliyor çok az yakıyor ve masrafida azBu Honda Spacy neden CBR 125'le aynı fiyatta knk?
Ben cross motorları çok seviyorum onlar şehir içi kullanılır mı ?Bütçene bağlı fakat ailenin motor korkusu yok ise ve biraz da olsa motor tecrüben varsa YZF R125 tarzı motorlar, hiç tecrüben yok veya yakınından biri motorla kaza yapıp ölmüşse ailenin korkusu varsa yani Spacy gibi motorlarla başlamanı öneririm.
Başlangıç motoru olarak da öneriyorlar. Ha ben super sport başlayamam diyorsan ortası boş olanlardan al, 1 sene falan onla takıl sonra super sport tarzı bir şey bak.Çok güzel motor ama hiç tecrübem yok ve zaten seneye alıcam ehliyet ama meraktan konu açmak istedim.
Ben cross motorları çok seviyorum onlar şehir içi kullanılır mı ?Başlangıç motoru olarak da öneriyorlar. Ha ben super sport başlayamam diyorsan ortası boş olanlardan al, 1 sene falan onla takıl sonra super sport tarzı bir şey bak.
Seneye be olacağı hiç belli olmaz ama r125 parçaları pahalı diye biliyorum düşersen masraflı olur ybr 125 öğrenmek içim güzel bence hatta vitessiz bir şeyle daha iyi trafiği öğrenirsinÇok güzel motor ama hiç tecrübem yok ve zaten seneye alıcam ehliyet ama meraktan konu açmak istedim.
Şehir içi kullanım için Honda CB 125E olabilir.16 yaşında a1 ehliyeti ile orta bütçeli hangi motor alınmalı ?