Neler Yeni

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Ali Mert Okuducu
Acıdım sana baya bilgisiz bir insana benziyorsun, malum parti seçmeni gibi. Zaten aynı kafa yapısı var oyun böyük yeğenim hüloğğ diye geziniyorsunuz haha.
Sherlock falan mısın ya. Nerden biliyorsun hangi partiye falan oy attığımı gizli sapığımsın galiba 😀

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Ali Mert Okuducu
Yazdıklarından çok belli oluyor, sahibinin terör örgütüne sponsor olduğunu bilmiyorsun, bilgisizliğin ele verdi yani.
Tamadir fetosarayli arkadasim benim. Senin bu kadim bilgin bana fazla geldi. Az da forumdaki diğer arkadaşlara bilgini dağıt. Beynin eriyecek yoksa

Tamadir fetosarayli arkadasim benim. Senin bu kadim bilgin bana fazla geldi. Az da forumdaki diğer arkadaşlara bilgini dağıt. Beynin eriyecek yoksa
2.5 milyon cemaat üyesi olan bir takımın taraftarısın, üzme cemaat üyelerini böyle diyerek. Hem sahibin de üzülür sonra, terör örgütüne az sponsor olmadı, az ananas göndermedi öyle değil mi sayın Ali Mert Okuducu bey.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Enis Solak
Konu ne ara fetöcülere geldi :D
Dostum adam bir takımın kötü şeyler yaptığından dolayı başka takımı desteklediğini söylüyor ve sen belki de şakasına belki de tamamen ciddi bir şekilde döneksin diyorsun 17 yaşındaki çocuğa. Benim verdiğim örnek ise senin söylediğin şeyin saçmalığıyla ilgili, tekrar tekrar tekrar okursan belki ne demeye çalıştığımı anlarsın. Ben herhangi bir takım ismi vererek fötü ile ilişkilendirmedim bunu benim verdiğim örnekten sonra sen yaptın. Sen ne olursa olsun savun diyorsun.

OrkunJJ

80+ Silver
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Döneklik mi :D
İnsan büyüdükçe zevkleri tercihleri değişir ve gelişir.
Döneklikmiş cart curt bu zırvalara aldırış etme.
15 Yaşında Galatasaray, 16 yaşında Beşiktaş, 25 yaşında Trabzonspor, 40 yaşında Ankaragücü takımlarını tercih edebilirsin bu senin dışında kimseyi ilgilendirmez.
Kimsenin yaptığın tercihleri sorgulamasına ve dalga geçmesine izin verme.

Ben mesela çocukluğumda Galatasaray'ı tutuyordum. Bir akrabam beni Fenerbahçeli yapmıştı, sonra tekrar Galatasaray'a döndüm.
Yaş ilerledikçe futbolun ve takım tutmanın boş olduğunu fanatikliğin zaman kaybı olduğunu farkedip takım tutmayı bıraktım maçlar ile ilişiğimi tamamen bitirdim. (Daha mutluyum.)

döneklikle ne alakası var. hangisi keyif veriyorsa onu tut. kimse karışamaz bu spor istediğine sempati duyabilirsin sevebilirsin soğuyabilirsin kimseyi alakadar etmez. ve olayı artık sadece spor olarak görün lütfen!!!

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Ali Mert Okuducu
2.5 milyon cemaat üyesi olan bir takımın taraftarısın, üzme cemaat üyelerini böyle diyerek. Hem sahibin de üzülür sonra, terör örgütüne az sponsor olmadı, az ananas göndermedi öyle değil mi sayın Ali Mert Okuducu bey.
İEDJDHDJJDKDJDDJDJDJDJJDJDJDJDJDDJDHDHJSKSSKDHDKDJJDJDKDJDJDKDKDJDHDJDJDJDJDJDKSKDJDDJJDKDDJDJDHDKKDJDJDJDJDJDKDJDJDHDHDD BEN BU AKLİMA GELDİKCE GULERİM JDJDMDMDMDMDNDNDNDNDNDJDHDHDJDJNDNDNDNDNDNFNFFNNFNFNFNF

Ekler

• IMG_20250221_143926.jpg
    IMG_20250221_143926.jpg
    399.8 KB · Hit: 10

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
yo
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
boş iş usenmedin mi konuyu acarken futbol tayfa şaşırtmıyor

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emir
Keske boyle dertlerim olsa hayat ne kadar yasanabilir bir hal alirdi tahmin bile edemiyorum

İEDJDHDJJDKDJDDJDJDJDJJDJDJDJDJDDJDHDHJSKSSKDHDKDJJDJDKDJDJDKDKDJDHDJDJDJDJDJDKSKDJDDJJDKDDJDJDHDKKDJDJDJDJDJDKDJDJDHDHDD BEN BU AKLİMA GELDİKCE GULERİM JDJDMDMDMDMDNDNDNDNDNDJDHDHDJDJNDNDNDNDNDNFNFFNNFNFNFNF
Gene mi geldin sen cemaat toplantın bitti mi

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    9.4 KB · Hit: 5
  • Ev3rrLCXYAUCioj.jpg
    Ev3rrLCXYAUCioj.jpg
    108.9 KB · Hit: 6

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Ali Mert Okuducu
Gene mi geldin sen cemaat toplantın bitti mi
Ben hiç gitmedim ki. Döner yemeye gittin sende sanırım seni niye atmadılar içeri WQEPOIFGHWOWEYUHIGEWBGEWUBHGJBSEUYOHBGSEKJLGNPKJSENHGJHDSBGS
1740165145732.png

Top Bottom