veneficus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 377
Olayı en baştan anlatayım. LGS senesi, yaşadığım şehirdeki en iyi altyapı takımlarından birinin hocası beni takıma almıştı. Ama LGS’de batırınca babam sanayiye verdi, o yüzden antrenmanlara gidemedim. Sonra 1 yıl sanayide çalıştıktan sonra okulu bıraktığım için çok pişman oldum ve bu yıl 9. sınıf olarak yeniden başladım. 2009’luyum, boyum 1.81, kilo 63. Dışarıdan sıska görünüyordum, o yüzden son 6 aydır evde spor yapıyorum. Fiziğim çok değişti, güçlendim ve kondisyonumu aşırı geliştirdim. Asla yorulmuyorum. Gidemediğim takımdaki arkadaşlarımla maç yaparken onlar nefes nefese kalırken ben daha yorulmamış oluyorum. Bu işi kafaya takmış durumdayım. Daha çocukken altyapıya giden kişilere yetişmek için her gün antrenman yapıyorum. Hedefim, sonraki yaz olacak futbolcu seçmelerine katılmak. Şu an ligler başladığı için seçmeler yok. Normalde forvet olarak oynuyorum ama bacaklarım uzun olduğu için gelen topları çok iyi kestiğimi fark ettim. Eğer defansif orta saha olursam hem rakiplerim azalır hem de oynama şansım artar. Siz ne düşünüyorsunuz, bu tempoda antrenmanlara devam edersem bu yaştan sonra bir şeyler yapabilir miyim?