Neler Yeni

16 yaşındayım hanma metodu kulansam Daha uzarmıyım

Onu röntgeni görüp söyleyebilirim veya direkt doktorada söyleyebilirsiniz o size açıklar.
hatırlıyorum hocam bi anımı
şuan 15.5 yaşındayım boy 167
10yaşındayken doktor parmağım kırılınca çekmişti o zaman anlatmıştı
sen daha büyücen boşluk var diye o zamanlar anlamamıştım şimdi aklıma dank etti

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,256
İsim
Sinan Aba
16 yaşındayım 6 7 aya 17 olcam 173 174 boyum var bayadir spor yapiyorum sınıftaki hoca bile kisasin diyor daha uzarmiyim sizce hanma metodu felan doğrumu?
Boy iyi. 20 yaşına kadar uzarsın sonrası yok diye biliyorum

fatihden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
173-174 16 yaş için gayet iyi neye göre kısa demiş hocan anlamadım, bence sen yaşıtlarına göre normalsin ve potansiyelin halen var.
25 yaşındayım boyum 171 16 yaşında 160-165 civarıydım. Sporunu yap doğru beslen kültürel olarak kendini geliştir, inan boyun absürt kısa olmadıkça kimse boyunla ilgilenmeyecek, ben de senin yaşındayken çok takıyordum boyumu küçük yaşta basketbol ve yüzmeye gitmeme rağmen boyum çok uzamadı, olgunlaşınca da fikrim değişti. 2000 den önce doğanlar için 173-174 2000 sonrası 177 ve üstü ideal boy uzunluğu bence.
Eyw reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Endokrin bölümüne gideceksin elinin röntgenini çekecekler başparmağının başladığı yer ile el kemiğini arasında boşluk varsa hala boyun uzar fakat orası kapanmışsa ne yaparsan yap uzamazsın.
Reis ordan sıra alinmiyor direk hastalığın varsa yonlendiriyorlar

Knispel

80+ Bronze
Eyw reis

Reis ordan sıra alinmiyor direk hastalığın varsa yonlendiriyorlar
O zaman önce polikinliğe gidersin onlar seni endokrine yönlendirir.

hatırlıyorum hocam bi anımı
şuan 15.5 yaşındayım boy 167
10yaşındayken doktor parmağım kırılınca çekmişti o zaman anlatmıştı
sen daha büyücen boşluk var diye o zamanlar anlamamıştım şimdi aklıma dank etti
Yaşın daha çok küçük. Erkeklerde 22'ye kadar boy uzaması görülür ve genel olarak babanın boyuna yakın bir boyda kalırsın. Babamın boyu 1.82 benim 1.80

fatihden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
O zaman önce polikinliğe gidersin onlar seni endokrine yönlendirir.

Yaşın daha çok küçük. Erkeklerde 22'ye kadar boy uzaması görülür ve genel olarak babanın boyuna yakın bir boyda kalırsın. Babamın boyu 1.82 benim 1.80
Babam 165 felan ben 174

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Babuz
Boy genetik kardeşim. Yapacak bir şey yok.
Abi lütfen cevap ver: Benim dedemin boyu 186 amcamın boyu 182 annemin ve babamın boyu babam: 168 annem: 157. Ama ben daha 15 yaşında babam kadarım. Kilom 46 boyum 168 Babamla aynı boydayım. Ve 15 yaşındayım 20 gün sonra 16 olucağım sence uzar mıyım?

Abi lütfen cevap ver: Benim dedemin boyu 186 amcamın boyu 182 annemin ve babamın boyu babam: 168 annem: 157. Ama ben daha 15 yaşında babam kadarım. Kilom 46 boyum 168 Babamla aynı boydayım. Ve 15 yaşındayım 20 gün sonra 16 olucağım sence uzar mıyım?
bir de abi benim bacaklarım talisca gibi bacaklarım aşırı uzun ve daha 15 yaşındayım herhalde boyum uzar di mi abi

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Talat
17-18 yaşına kadar uzarsın bende orta okulda bütüm arkadaslarımdan kısaydım şuan aralarında en uzun benim benım annem babamda boyu kısa ama ailede en uzun benım kardeşim ve abimin boyu kısa küçük yaşta sigara ya başladılar ve ben içmimiyorum bence ergenlik döneminde iyi beslenmek lazım ergenlik döneminde vücüdun ürekttiği hormonlara beyin yanıt vermiyormuş ve bu süre zarfında sakalının az cıkması boyunun kısa olması veya kemiklerının yeterı kadar gelismemesi gibi durumlar ortaya cıkıyor malasef

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr

bir de abi benim bacaklarım talisca gibi bacaklarım aşırı uzun ve daha 15 yaşındayım herhalde boyum uzar di mi abi
Diskler kapanmadıysa uzarsın benim anne tarafı 1.90+ genel olarak baba tarafıda 1.70+ ben şubatta 17 yi dolduracağım 1.80-81 falanım babamda 1.82

17-18 yaşına kadar uzarsın bende orta okulda bütüm arkadaslarımdan kısaydım şuan aralarında en uzun benim benım annem babamda boyu kısa ama ailede en uzun benım kardeşim ve abimin boyu kısa küçük yaşta sigara ya başladılar ve ben içmimiyorum bence ergenlik döneminde iyi beslenmek lazım ergenlik döneminde vücüdun ürekttiği hormonlara beyin yanıt vermiyormuş ve bu süre zarfında sakalının az cıkması boyunun kısa olması veya kemiklerının yeterı kadar gelismemesi gibi durumlar ortaya cıkıyor malasef
Sakalı genetikte etkiliyor Kuzenimde 23 gibi çıkmaya başladı bende daha 17 de çıkmaya başladı

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Talat
Diskler kapanmadıysa uzarsın benim anne tarafı 1.90+ genel olarak baba tarafıda 1.70+ ben şubatta 17 yi dolduracağım 1.80-81 falanım babamda 1.82

Sakalı genetikte etkiliyor Kuzenimde 23 gibi çıkmaya başladı bende daha 17 de çıkmaya başladı
Bir erkek olarak sakalınızın erken cıkması ıyı değil sakal cıktıgı anda erkekte boy uzaması tamamen durur vucüt irileşmeye gelişmeye başlar bu dediğim olay bu işte ergenlık döneminde beyının bazı hormonlara yanıt vermemesi benım sulalade köse yok ama benım yaşım 29 hala sakalım yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bir erkek olarak sakalınızın erken cıkması ıyı değil sakal cıktıgı anda erkekte boy uzaması tamamen durur vucüt irileşmeye gelişmeye başlar bu dediğim olay bu işte ergenlık döneminde beyının bazı hormonlara yanıt vermemesi benım sulalade köse yok ama benım yaşım 29 hala sakalım yok
Valla boy 1.81 falan çok sorun etmiyorum boyu ki 1-2 santim 1-2 santim hala atıyorum 12. sınıf başında 1.78 dim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Onu röntgeni görüp söyleyebilirim veya direkt doktorada söyleyebilirsiniz o size açıklar.
teletip_1704585619102.png
hocam bileğim sakatlanmıstı ozaman çektirmiştim nasıl anlıyorsunuz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Kırmızıyla işaretlediğim yerdeki boşluğa bakman gerek şuanda senin o boşluğun kapanmamış yani hala uzarsın fakat o boşluk kapandığında boy uzaması da durur.
hocam orası bileğimi büktüğüm için öyle gözüküyor olmasın

yanlıs anlamayın cümleyi

Top Bottom