neden böyle düşünüyorsunuzAlınmaz, Far Cry 5 160 TL'yi hak edecek bir oyun değil.
çok tekrar ediyor 160 tl etmezXbox için Far Cry 5 almak istiyorum. Bu fiyata alınır mı?
160 tl ye çok kısa oyun max 20 saat sürebilecek bir oyun ben vermezdim fakat far cry fanı iseniz alınXbox için Far Cry 5 almak istiyorum. Bu fiyata alınır mı?
Xbox için Far Cry 5 almak istiyorum. Bu fiyata alınır mı?far cry serisinin hepsini CD sini toplayan biri olarak söylüyorum far cry 5 cidden bitirdiğim en kotu far cry olabilir o kadar fiyat vereceğine ac serisine bakmayı öneririm şiddetle hem daha çok uzun vade gider hem sariyo oynayıp ta aşırı sevmeyeni görmedim
Primal çelişkili kimisi eski dönem oyunlarını seviyor alır hoşuna gider New dawn bana sürükleyici geldi en iyisi far cry 3 benim içinprimal new dawn ? @Bilaltepe2441
New dawn da farklılık olduğu için hoşuma gitmiş olabilir ama 5 cidden çok kötüydü isteksizce bitirdim resmenprimal new dawn ? @Bilaltepe2441
Boşuna 40 TL verdim CD ye .dPrimal çelişkili kimisi eski dönem oyunlarını seviyor alır hoşuna gider New dawn bana sürükleyici geldi en iyisi far cry 3 benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
New dawn da farklılık olduğu için hoşuma gitmiş olabilir ama 5 cidden çok kötüydü isteksizce bitirdim resmen
New Dawn 5'in devamı niteliğinde.Neredeyse aralarında hiç bir fark yok.primal new dawn ? @Bilaltepe2441