Sistem üzerinde değişiklik yaptınmı yoksa stok hali mi ?beyler gta v oynarken anlık droplar giriyor vsync açıkken onlineda 60 fps alıyorum stroy de 75 anlık olarak 15 20 sn lik 25 30 fps oluyor bşraz oynadıkdan sonra 40 fps falan sebebi ne
Knk sadece 1600 af düşürdüm@White Ravens
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem üzerinde değişiklik yaptınmı yoksa stok hali mi ?
@Beyfendiiii6
Bütün driverlari kur kurduysan silip yeniden bir kurmani öneririm ayrıca tam özellikleri söylermisinKnk sadece 1600 af düşürdüm
Tüm driverlerı kur güncelKnk sadece 1600 af düşürdüm
Zaten kurdum knkTüm driverlerı kur güncel
60 falan hepsini sayfalarindan arayıp bulum yükledim kurdumSürücüleri kurdun mu ? Kurduysan nasıl kurdun ? Oyun içerisinde işlemci ve ekran kartı sıcaklığın en fazla kaç dereceye ulaştı ? (En az 30 dakika oynama sonucunda)
Knk 500 gb wd hdd inno3d gtx 1660 r5 1600 af dark flash aquarius kasa biostar b450mh anakart crucial ballistix cl 15 8 gb ramBütün driverlari kur kurduysan silip yeniden bir kurmani öneririm ayrıca tam özellikleri söylermisin
Valla kardeşim sistem iyi ısınmıyorda driverlar da kurulu ozaman bir garantiye gönder anlat değişim yaparlar normal deil cunku GTA da ultra da yüksek FPS alıyorZaten kurdum knk
60 falan hepsini sayfalarindan arayıp bulum yükledim kurdum
Knk 500 gb wd HDD inno3d gtx 1660 r5 1600 af dark flash aquarius kasa biostar b450mh anakart crucial ballistix cl 15 8 gb RAM
HDD yeni mi? 8 GB RAM onlineda yetmeyebilir fakat offline yeter.Zaten kurdum knk
60 falan hepsini sayfalarindan arayıp bulum yükledim kurdum
Knk 500 gb wd HDD inno3d gtx 1660 r5 1600 af dark flash aquarius kasa biostar b450mh anakart crucial ballistix cl 15 8 gb RAM
Crystal Disk Mark ve Crystal Disk İnfo indirip sonuçlarının ekran görüntüsünü atar mısın?
Garantiye göndermen şart bence hiç vakit kaybetmeden gönder hayırlı günler.