Acer in modelleri var 165hz 0,5ms165 hz 1ms monitör tavsiyesi
evet bu. Güzel monitör.@Kürşat Arslan hocam iyi günler dün bı monitör atmistiniz marka modelini unuttum arkadaşa atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer in modelleri var 165hz 0,5ms
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail buldum
Hocam acer monitörler alinmaz bence tuf lar dururken@Kürşat Arslan hocam iyi günler dün bı monitör atmistiniz marka modelini unuttum arkadaşa atabilir misiniz
Acer in modelleri var 165hz 0,5ms
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail buldum
Hocam ben de de MSI la aoc varken Asus alınmaz arkadaş 165 Hz isteyince dolu dolu bı monitör atayım dedim daha önceki konu da da önerilmiştiHocam acer monitörler alinmaz bence tuf lar dururken
Hocam monitörünüz güzel de ips olmayınca iş yapmayacağı anlamına gelmiyor attığım Acer in özellikleri daha fazlaHocam atılan monitörler gram iş yapmaz adamlar va panel monitör öneriyor bosverin siz
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ben bundan sipariş verdim sağlam monitör
Sizin attığınız monitöre lafım yok arkadaş acer almak istemiyorum diyince bunu attım yoksa sizinki de iş görürHocam ben de de MSI la aoc varken Asus alınmaz arkadaş 165 Hz isteyince dolu dolu bı monitör atayım dedim daha önceki konu da da önerilmişti
Hocam monitörünüz güzel de ips olmayınca iş yapmayacağı anlamına gelmiyor attığım Acer in özellikleri daha fazla
bunu 165 hz yapmak için dp mi almak lazımHocam atılan monitörler gram iş yapmaz adamlar va panel monitör öneriyor bosverin siz
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ben bundan sipariş verdim sağlam monitör
farketmez24 veya 27 inç?
bunu 165 hz yapmak için dp mi almak lazım
farketmez