Neler Yeni

Yardım 165 hz için dönüştürücü mi hdmi kablo mu acil konu

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
furkan aydın
sistemim apu da v.4.5

monitör https://www.hepsiburada.com/msi-mag...ull-hd-curved-oyuncu-monitor-p-HBCV000001KOA1
fakat cıkan kablo hdmi 144 alabiliyorum sistemim dp girişi yok 1 adette dp kablosu mevcut

dvi-d dönüştürücü alıp dp kablo ile 165i alabilir miyim ucuz bi dönüştürücü alabilme imkanım var

yoksa https://www.hepsiburada.com/paugge-...-hdr-dolby-vision-dolby-atmos-p-HBV00000PZUF3 şu dönüştürücü alıp 165i alabilirmiyim bazı arkadaşlar alamam dediler monitör 1.4 müş sanırım o ne demek bilmiyorum nerde yazıyor bulamadım tecrübeli arkadaşları bekliyorum yorumlara.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hayır. sakın dönüştürücü almayın. ekrana görüntü alamayacaksınız. görüntü kesilmeleri yaşayacaksınız.
En az 500 TL harcamanız lazım kaliteli için.
HDMI 2.0 giriş alınız. onu deneyiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
furkan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. sakın dönüştürücü almayın. ekrana görüntü alamayacaksınız. görüntü kesilmeleri yaşayacaksınız.
En az 500 TL harcamanız lazım kaliteli için.
HDMI 2.0 giriş alınız. onu deneyiniz.
monitör 1.4 desteklediği için alamazsınız diyorlar tek dp ile alırsınız dedi bi arkadaş anlamadım para boşa gitsin istemiyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Evet monitör HDMI 1.4 girişe sahip. Ekran kartınızın DP girişinin olmadığına emin misiniz? ne kullanıyorsunuz?

smtsgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
samet sağın
HDMI ile 144 alabilirsin. Dönüştürücüyü hiç tavsiye etmiyorlar. Kalitelileri de baya pahalı diye biliyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kendim dönüştürücü kullanmış birisi olarak, 10 dakikada bir ekran gitmesi. arada ekranın bozulması. glitchlenme vb. sorunlar yaşadım. Kesinlikle önermiyorum. 144 HZ kullanın daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle sorunlar yaşamamak için GERÇEKTEN kaliteli bir dönüştürücü almanız lazım. Bir forumda önerilenler 400 TL'den başlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
furkan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim dönüştürücü kullanmış birisi olarak, 10 dakikada bir ekran gitmesi. arada ekranın bozulması. glitchlenme vb. sorunlar yaşadım. Kesinlikle önermiyorum. 144 HZ kullanın daha iyi.
YANİ o attıgım kablo ile 165i alamam monitör 1.4 desteklediği için tek dönüştürücü alıp kaliteli alabilirim dp ile kutudan cıkan ile doğru mudur

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kullanan arkadaşlara sormanız lazım. o kablo kaliteli mi bir fikrim yok. eğer kaliteliyse 165 HZ alırsınız. ama ben önermiyorum boşuna para harcamayı.

YANİ o attıgım kablo ile 165i alamam monitör 1.4 desteklediği için tek dönüştürücü alıp kaliteli alabilirim dp ile kutudan cıkan ile doğru mudur
Ve evet. DP dışı 165 HZ almanız imkansız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
furkan aydın
Kullanan arkadaşlara sormanız lazım. o kablo kaliteli mi bir fikrim yok. eğer kaliteliyse 165 HZ alırsınız. ama ben önermiyorum boşuna para harcamayı.

Ve evet. DP dışı 165 HZ almanız imkansız.
varsa kaliteli bildiğiniz dönüştürücü link atar mısınız dvi-d ile dp dönüştürücü

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
varsa kaliteli bildiğiniz dönüştürücü link atar mısınız dvi-d ile dp dönüştürücü
DVI-D to DP istiyorsanız o dönüştürücü ile maksimum 60 HZ alırsınız. Aktif dönüştürücü almanız lazım. onlarda türkiyede bulunmuyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
furkan aydın
DVI-D to DP istiyorsanız o dönüştürücü ile maksimum 60 HZ alırsınız. Aktif dönüştürücü almanız lazım. onlarda türkiyede bulunmuyor diye biliyorum.
iade mi edeyim şimdi bilseydim almazdım monitörü ne yapayım? değer mi 21 hz için

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
iade mi edeyim şimdi bilseydim almazdım monitörü ne yapayım? değer mi 21 hz için
Zaten 144 HZ alıyorsunuz. yine 144 hz alacaksınız? iade etmeye ne gerek var. Ghosting-Ölü Pixel- Işık sızması gibi problemleriniz yoksa iade etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom