165 Hz için fazla ucuz

koray9197

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar hızlı görüntü veren bir monitör almayı düşünüyorum FPS oyunları için,
165 Hz, 1ms, DP port, TN panel, full hd, 24,5 inç yani tam istediğim gibi bir ürün ancak fiyatını görünce biraz şüphelendim 1754 tl çok ucuz çünkü daha yüksek fiyatta 144 Hz monitörler var. Sizden ricam tecrübeli arkadaşlar ürünü incelesin gözümden kaçan hile hurda, pişman olacağım bir durum var mı? şimdiden teşekkürler.

Ürün şu:

Direk EXCALIBUR firması satıyor sanırım. Bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar hızlı görüntü veren bir monitör almayı düşünüyorum FPS oyunları için,
165 Hz, 1ms, DP port, TN panel, full hd, 24,5 inç yani tam istediğim gibi bir ürün ancak fiyatını görünce biraz şüphelendim 1754 TL çok ucuz çünkü daha yüksek fiyatta 144 Hz monitörler var. Sizden ricam tecrübeli arkadaşlar ürünü incelesin gözümden kaçan hile hurda, pişman olacağım bir durum var mı? şimdiden teşekkürler.

Ürün şu:

Bana göre TN panel olması kötü youtubedan renk farklarına bakabilirsiniz

Bana göre TN panel olması kötü youtubedan renk farklarına bakabilirsiniz
TN panelin kalitesiz renk sunduğunun farkındayım ama en hızlı görüntü tazeleyen panel olduğu için tercih etmiştim, haklısınız aslında öteki panellere göre daha düşük üretim maliyeti var.

165 Hz, 1ms, DP port, TN panel, full hd, 24,5 inç yani tam istediğim gibi bir ürün ancak fiyatını görünce biraz şüphelendim 1754 TL çok ucuz çünkü daha yüksek fiyatta 144 Hz monitörler var. Sizden ricam tecrübeli arkadaşlar ürünü incelesin gözümden kaçan hile hurda, pişman olacağım bir durum var mı? şimdiden teşekkürler.

Ürün şu:

Tn panel olması sebebiyle ucuz. Ayrıca tn panel alman şart değil sonradan pişman olabilirsin.

Ürün şu:

Fiyat ucuz değil bence, hatta pahalı bile denebilir. Güvenilirlik olarak sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,754
Üyeler
192,494
Son üye
osmantfdsrhyj
Geri