Link varmıdün asus 165 hz 0.5 ms ladım tavsiyelerle bence bu bütçede en iyisi
Ve ne kadarLink varmı
piksel sorunu olmayan kaliteli monitör
sadece fps oyunu oynamıyosan hatta onda bile saçma ama tn panel gereksiz olmuşASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
1 haftaya zam gelirmiASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Başlıkta ips diye belirttim zaten hocam ama bilmiyorum 165 hz olması benim için daha iyi olursadece fps oyunu oynamıyosan hatta onda bile saçma ama tn panel gereksiz olmuş
https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v1-1-24-144-hz-1-ms-hoparlorlu-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-HBCV00004CD0KJ?magaza=Monster Notebook&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.75.3
bunu alman yeterli olur sistemin 2 k destekliyosa da
Kaçırdım yanipazar zam gelmişti zaten önceden 4000 di 1 haftaya zam gelmez
arkadaşa dedim zaten ama farkı yok 144 ve 165hz inBaşlıkta ips diye belirttim zaten hocam ama bilmiyorum 165 hz olması benim için daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaçırdım yani
Hocam ben lol valo felan çok oynuyorum ondan dolayı 165 hz iyi olacaktır ve benim sistem 5600x 3060 gsync özellikli olması işime gelirarkadaşa dedim zaten ama farkı yok 144 ve 165hz in
Hocam kdv arttı ya acaba bunada zam gelirmipazar zam gelmişti zaten önceden 4000 di 1 haftaya zam gelmez
bende bu fiyata aldım zaten mecbur 1 ay daha beklesem yine zam gelcekti pc aldığım için monitör aksadı yaBaşlıkta ips diye belirttim zaten hocam ama bilmiyorum 165 hz olması benim için daha iyi olur
Kaçırdım yani
aa doğru gelebilirHocam ben lol valo felan çok oynuyorum ondan dolayı 165 hz iyi olacaktır ve benim sistem 5600x 3060 gsync özellikli olması işime gelir
Hocam kdv arttı ya acaba bunada zam gelirmi
Bende yarın almaya çalışayım bari zatenbende bu fiyata aldım zaten mecbur 1 ay daha beklesem yine zam gelcekti pc aldığım için monitör aksadı ya
Ondan dolayı yarın direkt almam gerekebilirbende bu fiyata aldım zaten mecbur 1 ay daha beklesem yine zam gelcekti pc aldığım için monitör aksadı ya
aa doğru gelebilir