https://www.hepsiburada.com/brs-dp-...izma-p-HBCV00002XO7Z4?magaza=Borsa-Bilgisayar
80 TL ye denk geldi iyi midir? sizce
80 TL ye denk geldi iyi midir? sizce
Bu da bir düşük modeli eğer düşünürseniz,Hocam yanlış anlamayın ama ben böyle bilinmeyen ürünlere monitörümü emanet etmem, 3 yıldan beri 4k 2k 1080p de her türlü cihazda denedim çok memnunum tabi fiyatı biraz tuzlu, ama sağlam marka. Bunu öneririm lakin karar sizin.
monitör viewsonic vx2418c hdmi ile geliyor. aldığım kablo normalde 220 tl indirim + hepsipay bakiyesiyle 80 tl oluyorMonitörün içinde dp kablosu yok mu? Yoksa da bu kabloyu alma sence 80 liraya satılan bir kablonun iyi olma ihtimali var mıdır?
Neden hdmi kullanmıyorsunuz?monitör viewsonic vx2418c hdmi ile geliyor. aldığım kablo normalde 220 tl indirim + hepsipay bakiyesiyle 80 tl oluyor
monitör hdmı ile max 144 hz alıyor o yüzdenNeden hdmi kullanmıyorsunuz?
4k 160hz destekliyor mu bu kablo hocamHocam yanlış anlamayın ama ben böyle bilinmeyen ürünlere monitörümü emanet etmem, 3 yıldan beri 4k 2k 1080p de her türlü cihazda denedim çok memnunum tabi fiyatı biraz tuzlu, ama sağlam marka. Bunu öneririm lakin karar sizin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da bir düşük modeli eğer düşünürseniz,
Hocam 4k 60 hz de test etmiştim sıfır sıkıntı, lakin 144hz denemedim ama sitesinde 4k 144hz desteklediği yazıyor ki bencede bir sorun çıkmaz. Sağlam markadır yine de bir araştırın destekleyip desteklemediğini.4k 160hz destekliyor mu bu kablo hocam
Monitörü kesin 4k alıcam ve 144hz üzeri almayı planlıyorum dp kablosu yüzünden 60fps gibi oynarsam çıldırırım herhalde
o dediğiniz ürünün soru sor kısmına baktım 2k 170hz destekliyormuşHocam 4k 60 hz de test etmiştim sıfır sıkıntı, lakin 144hz denemedim ama sitesinde 4k 144hz desteklediği yazıyor ki bencede bir sorun çıkmaz. Sağlam markadır yine de bir araştırın destekleyip desteklemediğini.
Hocam 2k da sorun yok 4k da soruyor arkadaşo dediğiniz ürünün soru sor kısmına baktım 2k 170hz destekliyormuş
4k 160hz destekliyor mu bu kablo hocam
Monitörü kesin 4k alıcam ve 144hz üzeri almayı planlıyorum dp kablosu yüzünden 60fps gibi oynarsam çıldırırım herhalde
o dediğiniz ürünün soru sor kısmına baktım 2k 170hz destekliyormuş