Doğrudur hocam bende destekleyebilen adaptör arıyorum ama bulamıyorum dönüştürücü ile denedim olmadıC24G2AE/BK modelinden 165Hz almak için DP ile bağlamanız gerekiyor.
HDMI to DP kablo ile deneyebilirsiniz ama işe yarar mı emin değilim.Doğrudur hocam bende destekleyebilen adaptör arıyorum ama bulamıyorum dönüştürücü ile denedim olmadı
HDMI to DP kablo ile deneyebilirsiniz ama işe yarar mı emin değil
Asus tuf gaming fx506lhSistem özelliklerini söyler misin
Nasıl bi ayar bilgin var mı ?Windows üzerinden ayarını yapman gerekebilir.
Masaüstü sağ tık görüntü ayarlarını aç. Gelişmiş ekranNasıl bi ayar bilgin var mı ?
Ben ne yaptıysam başaramadım.
Desteğin için eyvallah güzel kardeşim ama sorun bu değil keske bu kadarıyla halledebilsek :dMasaüstü sağ tık görüntü ayarlarını aç. Gelişmiş ekran
ayarlarına tıkla alttan hertz seçebiliyorsun ordan seç.
Benim bu konu hakkında başka bilgim yok maalesef.Desteğin için eyvallah güzel kardeşim ama sorun bu değil keske bu kadarıyla halledebilsek :d
Güzel tercih yapmışsın hdmi port ile hdmi kablosunun versiyonu aynı olması lazımmış yeni öğrendim bende o zaman yüksek Hz destekler sanırım.Ben de dün Asus marka bir monitör aldım. 165 Hz 0.5Ms ancak 144Hz üzerine çıkamadım. DP üzerinden de görüntü alamadım çünkü benim sistemimde DP çıkışı yok, APU sistem kullanıyorum. DP ile birlikte geliyordur muhtemelen. DVI üzerinden aldığımda da 144Hz seçeneklerini görememiştim. 59 Gösteriyordu sadece.