Neler Yeni

165 Hz Va Panel Monitör Önerisi

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
3-4k arası pivot özellikli 165 hz monitör bakınıyorum. önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4400e çıkarsan Acer 240hz vardı.
Link alabilir miyim?
Hocam dediğim gibi VA panel önceliğim çünkü FPS oyun oynuyorum ve yanında aradan film de izlemeyi tercih ediyorum. Göz yorgunluğunu ele alırsak IPS tercih etmeyi düşünmüyorum

Atyxah

80+ Silver
Link alabilir miyim?

Hocam dediğim gibi VA panel önceliğim çünkü FPS oyun oynuyorum ve yanında aradan film de izlemeyi tercih ediyorum. Göz yorgunluğunu ele alırsak IPS tercih etmeyi düşünmüyorum
isteklerinizi ips daha iyi karşılıyor ama siz bilirsiniz

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
isteklerinizi ips daha iyi karşılıyor ama siz bilirsiniz
FPS oyun kullanımımın büyük bir çoğunluğunu kaplıyor. Film izlemek her zaman yaptığım bir şey değil ama bu ghosting ve ölü piksel olayında IPS panel daha avantajlı sanırım

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
VA paneli tavsiye etmiyorum çok ghosting sorunu mevcut ancak yine de siz bilirsiniz tabii ki de 3 Paneli de deneyimledim bence uzak durun

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
VA paneli tavsiye etmiyorum çok ghosting sorunu mevcut ancak yine de siz bilirsiniz tabii ki de 3 Paneli de deneyimledim bence uzak durun
Öneriniz varsa link atabilir misiniz?

rechanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir Bayar
3-4k arası pivot özellikli 165 hz monitör bakınıyorum. önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...-freesync-full-hd-led-monitor-pm-HB00001BV8CF
bu monitörü şuan kullanıyorum herhanhgi bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel ve kaliteli

buda başka bi seçenek

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Link alabilir miyim?

va panellerde genelde ghosting gölgelenme sorunları çok oluyor o yüzden ips tercihimdir ben vx2458 c mhd curved kullanıyorum va panel bende ghosting yok allahtan sende istediğini bulursun inş.

SadeceSeyf

80+ Gold
En mantıklısı bu arkadaşın paylaştığı ve https://www.amazon.com.tr/dp/B09MZDDB83?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details bu sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link alabilir miyim?

Dostum FPS oyunu oynamak istiyorum diyip nasıl VA panel almak istiyorsun onu anlamadım. Hadi TN desen anlarım da Va panel efso ghosting sen adamı vuruyorum derken gölgesini vurma ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,432
Üyeler
166,374
Son üye
Yass
Top Bottom