Burada çok güzel liste yaptımbir kaç tanede olur bir tanede farketmez
rdr2,cyberpunk,ac oyunları,dyıng lıght,witcher tavsiye etmezseniz sevinirim oynadım
sekiro oynadım hocam aşırı zor dark souls 1 alsam çok mu zorlardays gone güzel alabilirsin
sekiro güzel
hades
wolfeinstein serisi
dark souls (indirimde değil ki indirime girmesi oyundan daha zor)
metro serisi
hitman 3
soma (gerilim türü seviyorsan güzel)
ghost runner (dying light seversen güzel parkur oyunu)
life is strange
black mesa
valla bilmiyorum zaten ölmeyi alışkanlık edineceğin için bence şans ver olmadı iade edersin ama şansını indirimli oyunlardan yana kullan derimsekiro oynadım hocam aşırı zor dark souls 1 alsam çok mu zorlar
ben bi alamadım ya tam alıcam araya başka masraflar giriyor bu sene de hades ve dying light ile yetindikSekiro bence. Bende from sowftware hastalığı var. Kendim de alıcam
hocam son zamanlarda aşırı iade yaptım steam uyarı vermeye başladıvalla bilmiyorum zaten ölmeyi alışkanlık edineceğin için bence şans ver olmadı iade edersin ama şansını indirimli oyunlardan yana kullan derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bi alamadım ya tam alıcam araya başka masraflar giriyor bu sene de hades ve dying light ile yetindik
valla şuan elimde lenovo y510p var ekran kartı gitti. intel işlemci ile kullanıyorum max olarak rogulike açıyor. 2 güne laptop gelince 2 yılın intikamını alıcam indirimler ile biraz eksiye girmek lazım.valla bilmiyorum zaten ölmeyi alışkanlık edineceğin için bence şans ver olmadı iade edersin ama şansını indirimli oyunlardan yana kullan derim
ben bi alamadım ya tam alıcam araya başka masraflar giriyor bu sene de hades ve dying light ile yetindik
arkadaş rdr 2, cyberpunk aldı aileden cukkaladım azcıkvalla şuan elimde lenovo y510p var ekran kartı gitti. intel işlemci ile kullanıyorum max olarak rogulike açıyor. 2 güne laptop gelince 2 yılın intikamını alıcam indirimler ile biraz eksiye girmek lazım.
bide arkadaşlar arasında aile kurun. hades victoria 3 vs bedava oynayabilirsiniz. olanlar olmayanlara destek olur. Steam solo platformdan çıktı gözümde.
düzeltme: olan oyunları paylaşırsınız aynı anda giremezsiniz ama bayağı kolaylaşır oyun oynamanız.
Burada çok güzel liste yaptım
https://forum.donanimarsivi.com/konu/oyun-oenerisi-buetce-230tl.648480/post-6240534
Telefondan kopyalayamadım