ne zaman oynayacaksın ?,Ben de Dying Light 2 başlayacağım yakın zamanda birlikte oynamak isteyenler yazabilir.
ilk görev hariçHitman absolution akar.
Detroit become humon ile beyond two soulsEvet beyler bayanlar Ramazanın ilk günü herkese hayırlı ramazanlar, sahura kadar oyun oynamayı seven biriyim ve online oyunlar dışında hikayesi ve oynanışı saracak oyunlar lazım bazı spesifik oyunları oynadım rdr2, witcher serisi, mass effect serisi, god of war, cyberpunk... Bunları oynadım başka tavsiye ettiğiniz oyunlar varsa paylaşalım herkes faydalansın
bence elder scrols serisi ve fallout serisi sarar açıkçası.Evet beyler bayanlar Ramazanın ilk günü herkese hayırlı ramazanlar, sahura kadar oyun oynamayı seven biriyim ve online oyunlar dışında hikayesi ve oynanışı saracak oyunlar lazım bazı spesifik oyunları oynadım rdr2, witcher serisi, mass effect serisi, god of war, cyberpunk... Bunları oynadım başka tavsiye ettiğiniz oyunlar varsa paylaşalım herkes faydalansın
Gta serisini ben de sizin gibi yaptım bitti onlara açıkçası souls like oyunlar denemek istiyorum ama ısınır mıyım diye çekincelerim varbence elder scrols serisi ve fallout serisi sarar açıkçası.
Ekstra olarak ben yeniden GTA oyunlarını oynayıp bitirmeye çalışıyorum siz de yapabilirsiniz.
Ben mesela GTA 4'ü bitirmeye çalışıyorum.
Beni hiç sarmadı alan wake hastasına oyun serisi sanırımBro hazır yeni oyunu çıkalı çok olmamışken
Alen Wake
Alen Wake II
on numara hikaye özellikle ikinci oyunun mekanikleri ortamı falan efsane gurme oyunudur.
Denenebilir teşekkür ederimDying light 2.
zamanında dmc 2-3 oynamıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama tekrardan deneyebilirim teşekkür ederimelden ring (anlaması zor BAYA ZOR)
GTA 5 çoğu hikayeden kaliteli
dmc 5
far cry 5
saran online oyunlar
r6
cs2
lol (opsiyonel)
arkadaş ortamın varsa warframe
Hitman oyunları gram sarmıyo hocam beniHitman absolution akar.
BatmanSeri oyunları bitiremezsin. Eski oyunların sinematiklerini izledikten sonra son oyunlara bir göz atabilirsin.
- Banishers Ghosts of New Eden
- The Thaumaturge
- The Evil Within serisi
- The Batman
- Baldurs Gate 3
- Divinity: Original Sin 2
- Bioshock serisi
- MiddIe-earth: Shadow of War
- MiddIe-earth: Shadow of Mordor
- Guardians of the Galaxy
- Dishonored serisi
- Star Wars serisinin hikayeleri (son oyunlar)
Alan wake 2yiBro hazır yeni oyunu çıkalı çok olmamışken
Alen Wake
Alen Wake II
on numara hikaye özellikle ikinci oyunun mekanikleri ortamı falan efsane gurme oyunudur.
Kanka sanırım minimum 6gb vram istiyor ama kontrol et tekrardanAlan wake 2yi
Ryzen 5 5500, ekran kartı rx 6500 XT 4 GB VRAM, 16 GB ram ile oynayabilir miyim