- Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs programları ile bir çok kez tarattım, virüs yok.Virüs olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsinde böyleEvet yapmaması lazım fakat değerler öyle gösteriyor, her oyunda mı böyle?
Virüs programları ile bir çok kez tarattım, virüs yok.Virüs olabilir.
Hepsinde böyleEvet yapmaması lazım fakat değerler öyle gösteriyor, her oyunda mı böyle?
işlemcın hep mı 2.1ghz calısıyor 3.7 ghz cıkabılıryor muBilgisayarda 3 fan seçeneği var turbo modunda ve şarjda bile sonuç fark çıkarmıyor
Pek drop yemiyorum lakin FPS diplerde oluyor, darboğaz nasıl yapar ki?CPU %100 kullanılıyor darboğaz yaptığı için böyle oluyor drop yiyor musun oyunda ?
Şuan bile 3,65 ghzişlemcın hep mı 2.1ghz calısıyor 3.7 ghz cıkabılıryor mu
Bende anlamadım ki R3 1200 takmışlar herhaldePek drop yemiyorum lakin FPS diplerde oluyor, darboğaz nasıl yapar ki?
Hep yüksek performansta.Güç plani ne? Güç tasarrufu modunda kalmisssa bilgisayr, islemci tam performans calismaz. Nihahi performansa aliö denermisin?
Muhtemelen, başkalarından farklı değer alman anormalHep yüksek performansta.
Acaba arızalı olabilir mi?
Sistemin dahili ekran karti degilde gtx 1650 kullandigna eminmisin?Hep yüksek performansta.
Acaba arızalı olabilir mi?
Ben 1650'yi kullandığını düşünmüyorum. Ama Nvidia denetim masasından ve Windowsun kendi ayarlarından GPU'yu ayarladım, ama hiç değişiklik yok gibi. Driveri silmişken acaba işlemci dahili ekran kartını mı kullanıyor diye bakmak için işlemcinin ekran kartı ile girdim, 'FPS' %50 düşmüştü, yani bu ekran kartının kullanıldığını söylüyor mu?Sistemin dahili ekran karti degilde gtx 1650 kullandigna eminmisin?
Aygit yoneticisinden "Ekran kartı bagdastiricisii"nin ne olduguna bakabilirmisin?
Umarım :/Umarım sorun düzelir