Ekran kartım günceldriverları güncelle ekran kartının ve tam sistem özelliklerini yazarsan yardımcı oluruz
Teşekkürler cevaplafığın için yer yer 100fps de oluyor 60 ın altına düşmüyorO oyun pek normal değil. Değerlerin normal. Bu videoda gördüğün üzere o oyunda GTX 1080 Ti bile resmen ağlıyor.
Dakika 1:26
İçin rahat olsun kartın aslanlar gibi, sadece oyunun optimizasyon sıkıntısı varTeşekkürler cevaplafığın için yer yer 100fps de oluyor 60 ın altına düşmüyor
kardeşim oyunun opt. sıkıntılıymış bide oynadığın diğer oyunlarda kaç fps veriyor bu sistem alacağım da aynısındanEkran kartım güncel
Sistem özelliklerim
1600af
16gb 3000mhz gtx 1650süper
Sistemim bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartım güncel
Sistem özelliklerim
1600af
16gb 3000mhz gtx 1650süper
Sistemim bu şekilde
Çok teşekkür ederimİçin rahat olsun kartın aslanlar gibi, sadece oyunun optimizasyon sıkıntısı var
Gamegaradan çarşamba günü sipariş verdim sistem elime dün ulaştı daha oyun yüklemedim ve telefonun internetin den bağlanıyorum şuan o yüzden bende bilmiyorumkardeşim oyunun opt. sıkıntılıymış bide oynadığın diğer oyunlarda kaç fps veriyor bu sistem alacağım da aynısından
Aygıt yöneticisine gir, güncellenmeyenlerin başında sarı ünlem gözükür zaten. Eğer hiç ünlem gözükmüyorsa yapman gereken başka bir şey kalmamıştırÇok teşekkür ederim
Bide bişey daha sorucam ben 8c yi yeni aldım Windows 10 kurdum güncellemeleri yaptım ve ekran kartı driver kurdum başka driver kurmama gerek var mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamegaradan çarşamba günü sipariş verdim sistem elime dün ulaştı daha oyun yüklemedim ve telefonun internetin den bağlanıyorum şuan o yüzden bende bilmiyorum
Baktım şimdi her şey güncelAygıt yöneticisine gir, güncellenmeyenlerin başında sarı ünlem gözükür zaten. Eğer hiç ünlem gözükmüyorsa yapman gereken başka bir şey kalmamıştır
O zaman yapman gereken başka bir işlem yok demektirBaktım şimdi her şey güncel