Amazon germany gibi bir satıcı.Güvenir baya.Royal Kludge'ın kendisi satıyor zaten.orası nere bilmiyorum ilf defa duydum
iade uğraştırabiliyor haklısın bide 2 hafta kargo beklersinhm bi göz gezdireyi iade sıkıntı oluyor beklemek ama bi bakayım ucuza kapatırmıyız
yurtdışı rk61, tr içi summoner ve delux m800 wireless al. deathadder v2 eline tam uyuyorsa v2x'te tam uyar şekilleri aynı onada göz atabilirsinlogitech g203 kullanıyorum bu kadar leş bi maus yok almayın aldırmayın sorum başlıktaki gibidir 18 19 cm arası bi kolum var razer death vader v2 kullan net kafede elime tam oturuyor
Deathadder v2 razer focus+ kullanıyor deathadder v2x razer 5g kullanıyor sensör anlamında daha düşük. malzeme kalitesi bir tık daha kötü ve yanında kauçuk yok ama kablosuz. - yanı pille çalışıyor olması. bence diğer özelliklerden biraz feda edip deathadder v2x alinternet kafede black widow keyless vardı fiyatına bakınca şaşırdım RWEQERWQREWQRWQREQ çok hoşuma gitmişti :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-gaming-mouse.html bu maus nasıl
çok kıyak duruyor bu arada windows tuşu kitleme falan varmı çınlama sesi
Klavyenin yazılımı.+++ olarak firmware ne demek
1900 TL hocam o parayı verdiğim bir şeyin iyi olmasını beklerim aklımda bulunsun saolasın
bir süredir kullanıyorum gayet ıyıdeath vader v2
Mouse'un nesi kotu hocamlogitech g203 kullanıyorum bu kadar leş bi maus yok almayın aldırmayın sorum başlıktaki gibidir 18 19 cm arası bi kolum var razer death vader v2 kullan net kafede elime tam oturuyor
hm bi göz gezdireyi iade sıkıntı oluyor beklemek ama bi bakayım ucuza kapatırmıyız
Ağır gelmiş sanırımMouse'un nesi kotu hocam
hocam fare çok ağır ve sensörü çok yavaş geliyor çok düşük mü bilmiyorum farenin bütçe olarak ama baya ağır elim 19 cm birdeMouse'un nesi kotu hocam
peki hocam hem sensör hem 5 g olan plastik kalitesi anlamında daha düşük bi fare varmı ondan feraget edip sensör iyi olsun bari çok fazla ani hareket yapıyorum sensör çok önemli sırf kablosuz da daha hafif olması için alıyom yaniiade uğraştırabiliyor haklısın bide 2 hafta kargo beklersin
yurtdışı rk61, tr içi summoner ve delux m800 wireless al. deathadder v2 eline tam uyuyorsa v2x'te tam uyar şekilleri aynı onada göz atabilirsin
Deathadder v2 razer focus+ kullanıyor deathadder v2x razer 5g kullanıyor sensör anlamında daha düşük. malzeme kalitesi bir tık daha kötü ve yanında kauçuk yok ama kablosuz. - yanı pille çalışıyor olması. bence diğer özelliklerden biraz feda edip deathadder v2x al
Çınlama yok, kilitleme varinternet kafede black widow keyless vardı fiyatına bakınca şaşırdım RWEQERWQREWQRWQREQ çok hoşuma gitmişti :/
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-gaming-mouse.html bu maus nasıl
çok kıyak duruyor bu arada windows tuşu kitleme falan varmı çınlama sesi
Bu klavyede cherry mx Red switchler var almanı öneririm.beyaz switchler nasıl hocam üflesen algılıyo galiba baktımda
yazılımla çok işim yok ya ofis klavyesi kullanıoyurm max 2 3 tuşa basıyor kuduruyorum war zone oynuyorum bide movement yapcam diye ölüom
Hocam RK61 mi iyidir yoksa Redragon K530 mudur ?Olsun yine de rk61 iyidir