Neler Yeni

1650 TL BÜTÇE RED SWİTCH KALAVYE KABLOSUZ FARE ÖNERİSİ

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Amazon germany gibi bir satıcı.Güvenir baya.Royal Kludge'ın kendisi satıyor zaten.
hm bi göz gezdireyi iade sıkıntı oluyor beklemek ama bi bakayım ucuza kapatırmıyız

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hm bi göz gezdireyi iade sıkıntı oluyor beklemek ama bi bakayım ucuza kapatırmıyız
iade uğraştırabiliyor haklısın bide 2 hafta kargo beklersin
logitech g203 kullanıyorum bu kadar leş bi maus yok almayın aldırmayın sorum başlıktaki gibidir 18 19 cm arası bi kolum var razer death vader v2 kullan net kafede elime tam oturuyor
yurtdışı rk61, tr içi summoner ve delux m800 wireless al. deathadder v2 eline tam uyuyorsa v2x'te tam uyar şekilleri aynı onada göz atabilirsin
internet kafede black widow keyless vardı fiyatına bakınca şaşırdım RWEQERWQREWQRWQREQ çok hoşuma gitmişti :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-gaming-mouse.html bu maus nasıl

çok kıyak duruyor bu arada windows tuşu kitleme falan varmı çınlama sesi
Deathadder v2 razer focus+ kullanıyor deathadder v2x razer 5g kullanıyor sensör anlamında daha düşük. malzeme kalitesi bir tık daha kötü ve yanında kauçuk yok ama kablosuz. - yanı pille çalışıyor olması. bence diğer özelliklerden biraz feda edip deathadder v2x al

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
+++ olarak firmware ne demek

1900 TL hocam o parayı verdiğim bir şeyin iyi olmasını beklerim aklımda bulunsun saolasın
Klavyenin yazılımı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
logitech g203 kullanıyorum bu kadar leş bi maus yok almayın aldırmayın sorum başlıktaki gibidir 18 19 cm arası bi kolum var razer death vader v2 kullan net kafede elime tam oturuyor
Mouse'un nesi kotu hocam

kırmızışarapp

80+ Silver
Logitech G513 Carbon Brown Switch öneririm 2.el.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Mouse'un nesi kotu hocam
hocam fare çok ağır ve sensörü çok yavaş geliyor çok düşük mü bilmiyorum farenin bütçe olarak ama baya ağır elim 19 cm birde

iade uğraştırabiliyor haklısın bide 2 hafta kargo beklersin

yurtdışı rk61, tr içi summoner ve delux m800 wireless al. deathadder v2 eline tam uyuyorsa v2x'te tam uyar şekilleri aynı onada göz atabilirsin

Deathadder v2 razer focus+ kullanıyor deathadder v2x razer 5g kullanıyor sensör anlamında daha düşük. malzeme kalitesi bir tık daha kötü ve yanında kauçuk yok ama kablosuz. - yanı pille çalışıyor olması. bence diğer özelliklerden biraz feda edip deathadder v2x al
peki hocam hem sensör hem 5 g olan plastik kalitesi anlamında daha düşük bi fare varmı ondan feraget edip sensör iyi olsun bari çok fazla ani hareket yapıyorum sensör çok önemli sırf kablosuz da daha hafif olması için alıyom yani

Son düzenleme:

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
internet kafede black widow keyless vardı fiyatına bakınca şaşırdım RWEQERWQREWQRWQREQ çok hoşuma gitmişti :/

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-gaming-mouse.html bu maus nasıl

çok kıyak duruyor bu arada windows tuşu kitleme falan varmı çınlama sesi
Çınlama yok, kilitleme var

beyaz switchler nasıl hocam üflesen algılıyo galiba baktımda

yazılımla çok işim yok ya ofis klavyesi kullanıoyurm max 2 3 tuşa basıyor kuduruyorum war zone oynuyorum bide movement yapcam diye ölüom
Bu klavyede cherry mx Red switchler var almanı öneririm.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344