Neler Yeni

2000 TL WİRELESS mouse VE RED SWİTCH MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
yani kendimden örnek verirsem kabloludan kablosuza geçtim baya rahatladım mouse kablosu monitöre veya elime takılıyordu sürekli sabitlemem gerekiyordu şuan öyle bir derdim yok
evet evet war zone oynuyom kayıcam böle çevircem 600 dpi oynuyom mausun altına kablo geliyo ölüyom sinir krizi geçiriyom ama pilede her gün para veresim yok

Veviel

80+
evet evet war zone oynuyom kayıcam böle çevircem 600 dpi oynuyom mausun altına kablo geliyo ölüyom sinir krizi geçiriyom ama pilede her gün para veresim yok
dediğim gibi ben şarjlı kullanıyorum 1.5 haftada bir değiştiriyorum 1.30 2 saat telefona bakıyorum veya dışarı çıkıyorum o sırada pilleri şarja takıyorum sonra geldiğimde yine götürüyor baya

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
dediğim gibi ben şarjlı kullanıyorum 1.5 haftada bir değiştiriyorum 1.30 2 saat telefona bakıyorum veya dışarı çıkıyorum o sırada pilleri şarja takıyorum sonra geldiğimde yine götürüyor baya
kullandığın ürünlerin linkini atarmısın

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan

Veviel

80+
çok sağolunda yanılgıya düştüm şimdi :/ bu parayı bunlara vermek...
yani tek kullanımlık pil alsam bu paranın büyük ihtimalle 2 katını ödemiştim şimdiki zamana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok sağolunda yanılgıya düştüm şimdi :/ bu parayı bunlara vermek...

https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.68.3 bu nasıl hocam
1 2 günde bitiyordu 1 pil çünkü

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
yani tek kullanımlık pil alsam bu paranın büyük ihtimalle 2 katını ödemiştim şimdiki zamana kadar

Aa sinirlerim bozuldu bak ekonomi böle olmasa keşke

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Aa sinirlerim bozuldu bak ekonomi böle olmasa keşke
hocam model o, haste wireless gibi modeller şarjlı yani pilsiz direkt fareyi şarj ediyorsunuz şarjı bitince aynı zamanda şarjda da kullanabiliyorsunuz bu bütçede pilli modellere yönelmeyin zaten şarjlar kullanıma bağlı ama genel olarak minimum 3 gün gider herhalde 8-10 saat kullanımda rgbleri kapalı yani sürekli şarja takmanıza da gerek kalmaz çoğu 1-2 saat gibi kısa sürelerde şarj oluyor.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan

hocam nasıl sizce

hocam model o, haste wireless gibi modeller şarjlı yani pilsiz direkt fareyi şarj ediyorsunuz şarjı bitince aynı zamanda şarjda da kullanabiliyorsunuz bu bütçede pilli modellere yönelmeyin zaten şarjlar kullanıma bağlı ama genel olarak minimum 3 gün gider herhalde 8-10 saat kullanımda rgbleri kapalı yani sürekli şarja takmanıza da gerek kalmaz çoğu 1-2 saat gibi kısa sürelerde şarj oluyor.
şimdi hocam bana şarjlı mouse önerin ozaman pile para vermiyim gözünü seveyim

Ekler

• asdsada.png
    asdsada.png
    73.8 KB · Hit: 32

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
model o wireless, hyperx haste wireless bu ürünler olabilir

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
direk deathadder v2x, summoner alıp geçebilirsin o zaman. o bütçeye istediğin şekilde başka mouse yok olanlarda tuğla gibi
bu şekil alıyorum hocam 1800 tl yapcak bir şey yok bi alıyı mbkalaım saolun

panizher

80+ Silver
önceliğim maus çok düşük sensde oynuyorum bu bütçeye en iyi ne alabilirim kablosuzu kablo çok ağır geldiği için tercih edicem pile çok para verirmiyim şu an logitech g203 kullanıoyrum çok kötü sensörü hissiyatı falan yani lanet ya internet kafede razer deathvader v2 denedim elime tam oturuyor
G305,m800db

Top Bottom