Dostlar selam bu konu hakkında çok fazla başlık açtım farkındayım ancak çok kararsızım. 1650S rx 580 arasında 1650S kararı verdim ancak aklıma 1650S aldığı güncellemelerle yavaşlatılmaya başlar mı ? Apple'ın yaptığı gibi yani
hocam FB grubunda sürekli tartışılıyor. Şu anda bile birisiyle bu konu hakkında post altında tartışıyoruz. Bu konudan emin misiniz?Hayır, Apple mı bu, aksine performans artıyor.
Hayır, tamamen dedikodu. Neden performansları azalsın?Dostlar selam bu konu hakkında çok fazla başlık açtım farkındayım ancak çok kararsızım. 1650S rx 580 arasında 1650S kararı verdim ancak aklıma 1650S aldığı güncellemelerle yavaşlatılmaya başlar mı ? Apple'ın yaptığı gibi yani
Eminim dostum.hocam FB grubunda sürekli tartışılıyor. Şu anda bile birisiyle bu konu hakkında post altında tartışıyoruz. Bu konudan emin misiniz?
580 8G tercih edilecek 8g olan modeli alınacaköyle bir şey olacağını sanmıyorum tdp değeri düşük ve güncel bir kart rx 580 e göre rx 580 8gb alınmicaksa gtx 1650s tercih edilmeli
güncellik takıntınız yoksa alabilirsiniz580 8G tercih edilecek 8g olan modeli alınacak
bir şey alıyorsam kesinlikle güncel olmasını isterim. Aksi halde almam bilegüncellik takıntınız yoksa alabilirsiniz
ozaman 1650s tercih edebilirsinizbir şey alıyorsam kesinlikle güncel olmasını isterim. Aksi halde almam bile