Neler Yeni

MSI G274F Monitör Almayı Düşünenlere Tavsiyeler

rheme34

80+
Bütçe
5000
Herkese selam,

4000-5000 TL arasında bir monitör arıyordum ancak hem GYSNC desteği olan hemde Rapid IPS modeli olan bu ürün çok fazla dikkatimi çekti ve bu ürünü almaya karar verdim fiyat olarak ve marka olarakta MSI olması çok iyi bence şuan hem kaliteli ve bilindik bir marka olan iyi bir ürün gibi duruyor ekstra olarak ürün 27 inç ve 180 Hz özelliğe sahip ürünü kullanan arkadaşlar var ise bu tecrübülerini paylaşabilirse sevinirim. Youtube üzerinde bir çok inceleme videosu var izledim ve yorumları okudum gerçekten iyi şeyler söylenmiş ürün hakkında ama yinede buraya konu açıp sizlerinde yorumlarını almak istedim.

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MURAT ABAY
27 inç boyutunda 1080p sırıtabilir. Bence tek sorun bu.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert
Hocam aldınız mı? Memnun musunuz?

Farway

80+ Silver
27 inç monitör rekabetçi oyunlarda zulümdür.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Fatih Ayhan
ulan 2 tane yorum yapılmış konu da biraz eski ama yorumların ikisi de bok atmalı falan, kötü yanlarını söylüyorlar "sadece". İnsanlar çok negatif.

Buradan da şunu çıkarırlar şimdi "kötü yanlarını söylemeyelim mi ne alaka kötü yanlarını bilecek ki ona göre alacak" bilmem ne. Yav arkadaş önce sor bu adam bu monitörle ne yapacak neye göre kullanacak beklentileri ne? Ya da kötü yanını söylerken ona karşılık iyi bir yanını da söyleyebilirsin varsa. Varsa yoksa heves kaçırma, dayatma eleştiriler fikirler vs. vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 24 inç 1080pde rahatsız oluyorum oha yani 😃
Bunlar sadece göz alışkanlığı. Sen rahatsız olursun o rahatsız olur ben olmam mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,568
Üyeler
172,512
Son üye
Halilbayy
Top Bottom