- Reaksiyon skoru
- 5,715
AOC yurtdışında monitör deyince ilk akla gelen markalardan.AOC'dan emin
AOC yurtdışında monitör deyince ilk akla gelen markalardan.AOC'dan emin
24G42E aldım güzeldi şimdi 25G3ZM kullanıyorum buda guzelAOC yurtdışında monitör deyince ilk akla gelen markalardan.
Aoc al almadığına pişman olursunNe yapsam bilemiyorum ya
tamam da aoc öyle ahım şahım farklı ne sunuyor neden aoc alayım ki üstüne para verip? buna mantıklı bir cevap bulamıyorum hiç para vermeden g244f e2 alabiliyorum şuanAoc al almadığına pişman olursun
Renk gamotu üst seviyetamam da aoc öyle ahım şahım farklı ne sunuyor neden aoc alayım ki üstüne para verip? buna mantıklı bir cevap bulamıyorum hiç para vermeden g244f e2 alabiliyorum şuan
Renk gamutu düsük, parlaklık düsük, kontrast düsük vs alınmaz. 24G42E görüntü kalitesi bakımından daha iyi. Msi'ın 1080p monitörleri genel de pek iyi olmuyor, özellikle ucuz versiyonlar. Msi da G serisi alacaksan 2k versiyonlarına yönelmen lazım, onlar fena değil.tamam da aoc öyle ahım şahım farklı ne sunuyor neden aoc alayım ki üstüne para verip? buna mantıklı bir cevap bulamıyorum hiç para vermeden g244f e2 alabiliyorum şuan
kardeşim sana bu monütörü kim önerdide aldın..MSI G2412 monitörüm ekranda oluşan binlerce ölü piksel dolayısıyla değişime gitti. Bunun üzerine distribitör, MSI G244F model monitörü teklif etti. Sizce kabul etmeli miyim? Bu değişim konularında pek bilgili değilim ilk defa deneyimliyorum. İyi bir teklif mi? Başka teklif alabiliyor muyum veya atıyorum ben 27 inç istiyorum diyip 27 inç bir monitör teklifi alabiliyor muyum veya bu monitörün 27 inç versiyonu (G274F) olsa olur mu diyebiliyor muyum üzerine para verip?
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr