eyw 2 ürün almıştım 1 i kulaklık 1900 e onu darmoshark m3 4k 1200 e de onu almıştım mouse tekeri bozuk bunada el koyarlar diye garantiye gönderemiyorumgeçmiş olsun hocam
aoc un hangi modeliAOC daha iyidir muhtemelen
rakibi bu sanırımeyw 2 ürün almıştım 1 i kulaklık 1900 e onu darmoshark m3 4k 1200 e de onu almıştım mouse tekeri bozuk bunada el koyarlar diye garantiye gönderemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
aoc un hangi modeli
yani özelik olarak çok bi fark yok gibi ama tamda bilmiyorum
ben açıkçası taksit sayısı ile verdiğim paraya bakarım ve markaya hocam msi 4099tl güzel fiyatı varyani özelik olarak çok bi fark yok gibi ama tamda bilmiyorum
ben lenovo yu uzun zamandır takip ediyorum ama 4250 civarına düşmedi hiç onu bekliyodum zaten açıkcasıben açıkçası taksit sayısı ile verdiğim paraya bakarım ve markaya hocam msi 4099tl güzel fiyatı var
bende şuan lenovo legion r25i30 kullanıyorum o bile 4899tl olmuş
4250tl gezerdi her şey pahalanıyor, fırsatçılık oluyor vs
ben sana ürünü biraz anlatıyımben lenovo yu uzun zamandır takip ediyorum ama 4250 civarına düşmedi hiç onu bekliyodum zaten açıkcası
https://www.epey.com/monitor/samsung-lc24rg50fzrxuf-c24rg5.html bende bu monitör vardı aynısı bende de oluyo mouse ayağa deyiyo oyunlarda ya monitörü çok uzağa koyuyorum falan ekranda siyah çizgi çıktı garantiye verdim bekliyoruz sözde belli değil yapıp yapmıycakları bende o yüzden altı kare diye aldım sırfben sana ürünü biraz anlatıyım
ürün çok parlak 400nit kör ediyor beğenmediğim kısım
ayak standı çok büyük , büyük mousepadime değiyor şuanda ve fps oyunlarında mouseum ayağa çarpıyor sinir ediyor beni
ve monitör 165hz kalıcı o.c ile 180hz normalde olmuyor ama yazılımla yapıyorlarmış ben ellemedim bu da etti 3
ama beğendim kısım ise 24.50 inç 23.80 göre biraz daha güzel duruyor
renk konusunda bişey diyemeceğim ekran kartıyla alakalı olduğu için(amd vs nvidia)
bidaha ki monitör alacağımda ayağı ile yüksek parlak olmayan monitöre bakacam gece ışığını açmadan kullanmıyorum gecehttps://www.epey.com/monitor/samsung-lc24rg50fzrxuf-c24rg5.html bende bu monitör vardı aynısı bende de oluyo mouse ayağa deyiyo oyunlarda ya monitörü çok uzağa koyuyorum falan ekranda siyah çizgi çıktı garantiye verdim bekliyoruz sözde belli değil yapıp yapmıycakları bende o yüzden altı kare diye aldım sırf
Sence alınır mı? Canlı renkler ve netlik benim için önemli olan tavsiye eder misin?gaminggen MSİ G244F E2 monitör 4.099TL fiyata indirdiler 50 stokla sınırlı. world karttla 6 taksitle alınabilir
Kupon: ggtrg244f
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr