Neler Yeni

1650s ile raven getirisi ne olur?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
soru başlıkta arkadaşlar kazmaya değer bi getirisi varmıdır şuan ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
O.C ile 12.5 MH/S alıyorsun, 90W çekiyor. Aylık 48-49 dolar getirisi var, 6.5 dolar da elektrik masrafı. Şahsen ben boş olduğum zamanlarda (dizi izlerken, uyurken, Google'da takılırken vs.) açıyorum, güzel harçlık oluyor.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O.C ile 12.5 MH/S alıyorsun, 90W çekiyor. Aylık 48-49 dolar getirisi var, 6.5 dolar da elektrik masrafı. Şahsen ben boş olduğum zamanlarda (dizi izlerken, uyurken, Google'da takılırken vs.) açıyorum, güzel harçlık oluyor.
12.5 mh/s ve cidden 48-49 dolar yapıyormu ayda eğer öyleyse boş zamanlarda kazım yapayım ben ya :D satıp 3060 alabilsem keşke..

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anlık öyle. Raven iki katına çıkarsa 50 dolarlık kazım yaptıysan 100 dolar olur :)
3000 tl biriktirebilirsem o kazanç ile 3060a geçebilirim ama o zamana fiyatı aynı kalırmı olay orda :D

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Hocam hangi programdan kazıyorsunuz ve 0dan başlayacak birine nasıl ve nerden öğrenmesini tavsiye edersiniz?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hocam hangi programdan kazıyorsunuz ve 0dan başlayacak birine nasıl ve nerden öğrenmesini tavsiye edersiniz?
T-Rex miner ile bu havuzda kazım yapıyorum. Öğrenicek çok bir şey yok aslında, siteye girip mineri indir, cüzdanınla eşleştir, bir de OC ve UV yap bu kadar.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
hocam bende 3070tivar uygulamada 34.8mh havuzda 25 mh larda oluyor neden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

T-Rex miner ile bu havuzda kazım yapıyorum. Öğrenicek çok bir şey yok aslında, siteye girip mineri indir, cüzdanınla eşleştir, bir de OC ve UV yap bu kadar.
hcaom flypool mu daha iyi 2miners mi 2minersteyim mıner uygulamasında aldıgım deegrler havuzda gozukmuyo

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
hocam bende 3070tivar uygulamada 34.8mh havuzda 25 mh larda oluyor neden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hcaom flypool mu daha iyi 2miners mi 2minersteyim mıner uygulamasında aldıgım deegrler havuzda gozukmuyo
Reported Hashrate bak.
65.PNG

Bende de dalgalı gözüküyor Current hashrate. Current dalgalı olunca mantıken Average de dalgalı oluyor. Bak, asıl MH/s'ın üstüne de çıkmış altına da. Ama Reported hashrate sürekli aynı çizgide. Havuzun SS'ini at, bir bakim. Onun dışında bat dosyasındaki ayarları yanlış yapmış olabilirsin cüzdan adresi, havuz adresi vs. Bat dosyasının ve havuzun SS'ini at.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Reported Hashrate bak.
Alıntıyı görüntüle
Bende de dalgalı gözüküyor Current hashrate. Current dalgalı olunca mantıken Average de dalgalı oluyor. Bak, asıl MH/s'ın üstüne de çıkmış altına da. Ama Reported hashrate sürekli aynı çizgide. Havuzun SS'ini at, bir bakim. Onun dışında bat dosyasındaki ayarları yanlış yapmış olabilirsin cüzdan adresi, havuz adresi vs. Bat dosyasının ve havuzun SS'ini at.
bendekı 2mıners boyle seyler yok ki

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
mıner uygulamasında aldıgım deegrler havuzda gozukmuyo
O değerler stabil olmuyor zaten çok takılmana gerek yok orda yazanlara. Minerda aldığım MH ile calculator sitelerinden bak aylık kazancına, günlüğe vur, 1 günlük kazımına denk geliyorsa sıkıntı yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom