1650S ve 1600AF İçin PSU

Bilgisayarını çalıştırmaya yeter. Ancak oyun oynarken vs. bilgisayarın aniden kapanma durumu vs. olabilir. 500 80+ veya 600W psu almalısın.

(Konu başlığı ve konu içeriğinin tamamının büyük harfle yazılması yasak, lütfen düzeltin.)

350W yeterli olsa bile 12V kanalından yeterli gücü verebilecek mi bu önemli? Ayrıca kaliteli PSU şart. Elektrik kesilmesinde sisteminizin yanmasını istemezsiniz.

TEKNOBİYOTİKTEN ALDIGIM SİSTEMİM 1650S RYZEN 1600AF
350 W POWERSUPPLY ALDIM HATA ETTİGİMİ DUSUNUYORDUM HERKES BANA YENİ AL FALAN DEDİLER FAKAT TEKNOBİYOTİĞİ ARADIM VE ORDAKİ ÇALIŞAN BANA DEDİKİ PSUNUZ YETERLİ DEDİ ? NEYAPCAGIMI ŞAŞIRDIM EĞER RİSKLİ DEGİLSE 1 2 AY SONRA ALMAYI PLANLIYORUM :/
450W üstü öneririm. Minimum 450W PSU alın.

Nvidia nın sitesinde 350w yeterli gözukuyor bilgisayarım patlarmı bir şey olurmu yani
PSU Kalitesiz olduğu için her şey olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam yükte kapanabilir.

Önce CapsLock kapat.
Yüksek alsaydınız keşke tam yükte sağlıklı çalışmayabilir.
oynadıgım en yüklü oyun gta 5 ve fifa 19 sistemi yakmaz deilmi veya patlamaz ondan korkuyorum

PSU Kalitesiz olduğu için her şey olabilir.

Tam yükte kapanabilir.
yanar veya patlama olurmu ?

oynadıgım en yüklü oyun gta 5 ve fifa 19 sistemi yakmaz deilmi veya patlamaz ondan korkuyorum

yanar veya patlama olurmu ?
PSU Yanabilir. Veya parçalardan biri yanabilir. İade et bana göre.

1 ay oldu sistemi alalı :/ yeni alayım bari araştırmam lazım 300tl ye kadar bütcem var öneriniz varsa alabilrm
FSP AHBC 500W Alabilirsin ucuz olarak. FSP Gayet kalitelidir sıkıntı olmaz.

Geri