gördüğüm kadarıyla amd freesync destekliyor nvidia g-sync destekleyen versiyonu felan varmı
Bunda pikseller sayılır dostum bütçe yükseltme şansın var mı ?1 Aydır bu monıtoru kullanıyorum çok memnunum 100 lira fazla verlirp alınabilir VG279Q1A
sayılmıyor dostum 2 k 165 hz monıtorlere bütçe mi dayanırBunda pikseller sayılır dostum bütçe yükseltme şansın var mı ?
Aga sayılmıyor her konuda aynı şeyi yazıyorsun ama sayılmıyor.Bunda pikseller sayılır dostum bütçe yükseltme şansın var mı ?
Aga sayılmıyor her konuda aynı şeyi yazıyorsun ama sayılmıyor.
Kanka ben yakından bakıyorum hemde baya ondan dolayı ben öyle görmüş olabilirim kusura bakmayınsayılmıyor dostum 2 k 165 hz monıtorlere bütçe mi dayanır
Bende 32 inçte uzun süre pubg Steam oynadım yani baya yakındır ekrana ama ben yinede sayamiyordum knk.Kanka ben yakından bakıyorum hemde baya ondan dolayı ben öyle görmüş olabilirim kusura bakmayın
Anladım aga değişiyordur odaklanırsan diyeBende 32 inçte uzun süre PUBG Steam oynadım yani baya yakındır ekrana ama ben yinede sayamiyordum knk.
Adaptive Sync olması gerekmiyor mu?Sadece Freesync yetmiyor benim bildiğim.Freesync destekleyen monitörde G-Sync açılır...