GDDR5 olduğu için çok iyi değil herhalde 25MH civarı verir, kesin değeri bilmiyorum.2. El garantili pny 1660 buldum rigime eklemek istiyorum kaç MH veriyor sağlıklı bir bilgi bulamadım.
Kaça buldunuz fiyatı nedir2. El garantili pny 1660 buldum rigime eklemek istiyorum kaç MH veriyor sağlıklı bir bilgi bulamadım.
Oc siz 23 24 bile alamayabilirNormalde 23-24 civarı ama Overclock yaparsan 27 bile olabilir
Alınmaz gidip 1k 1.5k felan ekleyin 1080 alın daha iyi 38 mhs den selam çakarsınÜzdü 30 MH falan verseydi güzel olurdu
Fiyatı 4000 bin TL alınır mı?
Garanti aramak çok saçma zaten kartı mining e vuracağın için otamatik olarak garanti dışı kalıyorÖyle yapicam garantisiz falan ama güzel veriyor.
Sonuçta nereden anlayacaklar ki?Garanti aramak çok saçma zaten kartı mining e vuracağın için otamatik olarak garanti dışı kalıyor
hocam fimalar bu olayı söylüyorlar siz gelip de daha mining li kartı hiç garantiye yolladınızmıda garanti dışı kalmaz diyorsunuzekran kartı içerisinde ki yazılıma müdahale edilmediği sürece garanti dışı kalmaz. Kaldı ki Nvidia kartlar için yazılımı oynamak sıkıntılı...