Birde 3 4 yıl dediğin low ayar mı?Ultra takıntın yoksa 3-4 yıl götürecektir.
Hayır, 3-4 sene sonra Yüksek-Orta ayarlara geçersiniz. Oyundan oyuna değişebilen bir şey tabii bu.Ha bide 1080p'de
Birde 3 4 yıl dediğin low ayar mı?
Benim şuanki laptopta 970m ama oyunun ortasında kapanıyor bende yeni pc almaya karar verdim zaten yetmemeye de başladı laptop şimdi masaüstü toplayacağım.GTX 970 ile her şeyi Ultra 1080P'de oynuyorum. 2014 kartı olmasına rağmen hâlâ her oyunu Ultra'da açıyor. 1660S'de Yüksek ayarlarda 5 yıl civarı götürür.
970M ile 970 arasında devasa fark var. 1660S gayet yeterli.Benim şuanki laptopta 970m ama oyunun ortasında kapanıyor bende yeni pc almaya karar verdim zaten yetmemeye de başladı laptop şimdi masaüstü toplayacağım.
Dediğin sistem çekirdek + kola kadar uyumludur orta ayarlarda 5 yıl kadar her oyunu 60 fps oynarsın diye düşünüyorum (gta 6 optimizasyonu güzel olursa onda da 60 fps alırsın)Başlıktakş özelliklerin yanında 16gb ram olacak. Kaç yıl 60 fps oyun oynatır?
Çok yıl götürür ama ileride ne oyunlar çıkacak onu bilemeyizBaşlıktakş özelliklerin yanında 16gb ram olacak. Kaç yıl 60 fps oyun oynatır?
Peki AAA oyunlarda kaç yıl sonra mediuma geçerim?Hayır, 3-4 sene sonra Yüksek-Orta ayarlara geçersiniz. Oyundan oyuna değişebilen bir şey tabii bu.