Ne kullanımı %60'a kadar düşüyor?Peki kullanımın 60% a kadar düşmesinin sebebi başka ne olabilir?
Ekran kartı kullanımıNe kullanımı %60'a kadar düşüyor?
Bende 2600 vardı darboğaz vardı 3100 aldım GTA V' deki darboğaz azalmıştı. Ama hala var. 4.6 GHz işlemci. GTA V sorunlu. Pubg ise ayarlar nedir? Ultrada darboğaz olmasına imkan yok 2500x bile besler.Beyler 2 gündür denemediğim oyun kalmadı. Malesef besleyemiyor. Hele ki gta v, PUBG gibi oyunlarda 60%'a indiği oluyor. Arkada işlemci kullanan başka bir şey yok. Gta v 30 fps'e indiğini bile gördüm.
Ekran kartı kullanımı az olunca darboğaz oluyor diye bir şey yok. Ekran kartı her zaman tam kullanılmaz, gerektiği kadarı kullanılır.Ekran kartı kullanımı
1920x1080 ultra. Değerler şuradaki konuda mevcut. https://donanimarsivi.com/forum/konu/ryzen-3-3100-1660-super-besleyemiyor.173141/page-6#post-1730811Bende 2600 vardı darboğaz vardı 3100 aldım GTA V' deki darboğaz azalmıştı. Ama hala var. 4.6 GHz işlemci. GTA V sorunlu. PUBG ise ayarlar nedir? Ultrada darboğaz olmasına imkan yok 2500x bile besler.
O işlemci her türlü besliyor bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Ve ekran kartı nın az kullanılması sorun değil , işlemci kullanımı 100 ise ve ekran kartı 100 un altındaysa darboğaz vardır. Oranlı bir şekilde ilerliyorBesleyemediğine nasıl karar verdin ?