Neler Yeni

1660 super fiyatina ti model !!!!!!!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
1 ay sonra gelir artık

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel indirim ama frekans hızı Gigabyte tarafında düşük. Bütçesi dar olanlar için düşünmeden alınabilir ancak itopya olduğunu görünce vazgeçtim almayın :)
Nedeni nedir itopyadan aldığım şey gayet hızlı geldi

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Nedeni nedir itopyadan aldığım şey gayet hızlı geldi
3 kere alışveriş yaptım bu bahsettiğim zamanlar yeni değil1 ve 2 sene önceki zaman dilimlerini kapsıyor kargoya vermeleri bile 4 5 gün sürmüştü. ayrıyeten bu bahsettiğim 3 üründen hariç geçen sene yılbaşı indiriminde aldığım ürün 4 gün sonra yanlış stok girmişiz yok diye gönderilmedi para iadesini alırken zorlandım neden zorlandım x ürünü 600 tl iken 850 den size özel indirimle 650 ye verelim diye kandırmaya çalıştılar müşteri hizmetlerine o zamanda ulaşılmıyordu satış müdürünün cep telefonunu bulunca sorunu çözebildim ve bir daha tövbe dedim :) çözdüm derken ürünüm gelmedi para iadesi olarak çözdüm :D

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
3 kere alışveriş yaptım bu bahsettiğim zamanlar yeni değil1 ve 2 sene önceki zaman dilimlerini kapsıyor kargoya vermeleri bile 4 5 gün sürmüştü. ayrıyeten bu bahsettiğim 3 üründen hariç geçen sene yılbaşı indiriminde aldığım ürün 4 gün sonra yanlış stok girmişiz yok diye gönderilmedi para iadesini alırken zorlandım neden zorlandım x ürünü 600 TL iken 850 den size özel indirimle 650 ye verelim diye kandırmaya çalıştılar müşteri hizmetlerine o zamanda ulaşılmıyordu satış müdürünün cep telefonunu bulunca sorunu çözebildim ve bir daha tövbe dedim :) çözdüm derken ürünüm gelmedi para iadesi olarak çözdüm :D
Doğru diyor pazar günü ssd aldım 3 gün içinde kargo yazıyordu hala kargoya bile verilmemiş bırak ürün işleme bile alınmamış mail atıyor yanıt yok arıyorsun açan yok

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru diyor pazar günü SSD aldım 3 gün içinde kargo yazıyordu hala kargoya bile verilmemiş bırak ürün işleme bile alınmamış mail atıyor yanıt yok arıyorsun açan yok
Su zamanda virus var siz hala gelmedi diyonuz normal bir şey

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Su zamanda virus var siz hala gelmedi diyonuz normal bir şey
hoca şu zaman virüs var diyorsun ama ben pandemi başladığından beri bir fiil hafta sonlarıda dahil çalıştım kargolarda çalıştı hergün siparişler verdim hafta sonuna denk gelmediği sürece ertesi günde ellerime ulaştı gerek iş gerek şahsi kargolarım yani bu bir bahane değil Lojistik ve kargo firmalarına sokağa çıkma yasağı bile uygulanmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,483
Üyeler
165,188
Son üye
floyps
Top Bottom