Neler Yeni

Bu Ekran Kartlarından Hangisini Alayım?

Shourd

80+ Gold
İkinci ele hiç bulaşmaması gerek hocam kimin ne sattığı ne söylediği belli değil
neden eğer bilinçli biriyseniz alabilirsiniz yapıcağınız şeyler basit ilk olarak param güvende ile satan yakın tarihli bi ilan bulucaksınız ürün hakkında kutusunu faturasını garanti süresini sorucaksınız açılıp açılmadığını sorucaksınız açıldıysa ne için açıldı onu sorucaksınız tamire mi gitti bakım için mi vb. sonra furmark testlerini isticeksiniz her şey güzel mi sipariş ediceksiniz adamdan izin alıp evinize gelince kendiniz test ediceksiniz sorun yoksa param güvendeyi onaylicaksını güle güle kulanıcaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Impala
ılla trendyol degılse gamıng genden 1 k fazla verıp galax alınmalı
valla daha fazla cıkamam suan bıle asıyor normalde ıntel ekran kartını dusunuyordum ama 4060 ı gorunce karar degıstım ıntel gıttı sımdıde 3060 kafamı karıstırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Impala
neden eğer bilinçli biriyseniz alabilirsiniz yapıcağınız şeyler basit ilk olarak param güvende ile satan yakın tarihli bi ilan bulucaksınız ürün hakkında kutusunu faturasını garanti süresini sorucaksınız açılıp açılmadığını sorucaksınız açıldıysa ne için açıldı onu sorucaksınız tamire mi gitti bakım için mi vb. sonra furmark testlerini isticeksiniz her şey güzel mi sipariş ediceksiniz adamdan izin alıp evinize gelince kendiniz test ediceksiniz sorun yoksa param güvendeyi onaylicaksını güle güle kulanıcaksınız
kral 2.el olmaz 0 alcam alırsam

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Çağatay Emir

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Hocam ikinci eli bana anlatmayın sadece arkadaşımın başına geldiği için böyle yüksek fiyatlı şeyleri ikinci elde alınmasını desteklemiyorum

Shourd

80+ Gold
Hocam ikinci eli bana anlatmayın sadece arkadaşımın başına geldiği için böyle yüksek fiyatlı şeyleri ikinci elde alınmasını desteklemiyorum
ikinci eli size anlatmadım alırken nelere dikakt etmeniz gerektiğini anlattım bilinçli bi şekilde alırsanız bi sorun çıkma ihtimalinin düşeceğini biteceğin anlattım arkadaşınız demekki dikkat etmemiş

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
ikinci eli size anlatmadım alırken nelere dikakt etmeniz gerektiğini anlattım bilinçli bi şekilde alırsanız bi sorun çıkma ihtimalinin düşeceğini biteceğin anlattım arkadaşınız demekki dikkat etmemiş
ikinci elde Allaha şükür bilinçsiz hareket etmiyorum veya aldığım şeyi kontrol etmeden onaylamıyorum yapılacak adımları bende biliyorum

Shourd

80+ Gold
ikinci elde Allaha şükür bilinçsiz hareket etmiyorum veya aldığım şeyi kontrol etmeden onaylamıyorum yapılacak adımları bende biliyorum
ne kadar güzel işte bende bunu anlattım neyse konu sahibi arkadaş kusura bakmayın konuyu biraz meşgul ettim bi arkadaş rx 6750xt yollamıştı sıfır ona bakabilirsiniz iyi olur

Gurkanpiro

80+ Gold
kontrol etmeden almıs yuksek ıhtımal ıkıncı el temız cogu zaman daha ıyı alacagın kartın daha ıyısını alıyorsun

Top Bottom