Öncelikle Binance hesabı oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra sağ üstte Cüzdan kısmından Spot Cüzdanı'na tıklayın.Bana biraz nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz ?
Güzel değerlerGeceleri 31MH görebiliyorum fakat gün içinde aktif kullandığım için 29.8-30.8MH arasında değişiyor.
Ya hocam aslında amacım 1 ay falan denemek ona göre bakıcam 1 ayda da çok eskitmem herhalde ekran kartını.knk kart öncelikle 6gb vereceği değerler çok iyi değil. Yani Mining için uygun bir kart değil bir kere. Kartı yorduğuna ömrünü azalttığına değmez. Doğru mining yaparsan kart zarar görmez diyenlere inananma. Ağır yükte çalısan kart sonuçta.
Hayırlısı ozaman knk Ama bence değmez. 1 aylık yaparsan tecrübelerini bizimle de paylaş.Ya hocam aslında amacım 1 ay falan denemek ona göre bakıcam 1 ayda da çok eskitmem herhalde ekran kartını.
2 haftaya göre azmış abAlıntıyı görüntüle
Yapılır, ben 23 Mart'tan beri kazıyorum 7/24. İki gün düzgün kazamadım, kazdığım miktar üstte.
Abi 3070, 6900XT falan olsa daha farklı olurdu tabii.2 haftaya göre azmış ab
tabi 1660s farkı
tabi farklı olurduAbi 3070, 6900XT falan olsa daha farklı olurdu tabii.
Güzel değerler
Ben 31 MH/s ( 1660 Super ) ile kazım yapıyorum. Elektrikten zarar etmen imkansız. 7/24 yaparrsan ay da 650 TL getirisi var, elektrik ise 5 dolar civarı falan olur.
OC ve UV siz 27 mh kazıyor ama GPU 77 dereceye çıktı.Abi 3070, 6900XT falan olsa daha farklı olurdu tabii.
Aman hocam fan ayarını yükselt kasanın yan kapaklarını aç ve serin bir ortamda çalıştır hangi 1660s modeli sizdekiOC ve UV siz 27 mh kazıyor ama GPU 77 dereceye çıktı.
Hocam o konularda biraz yardımcı olsanız fan ayarlarını nerden yükselticeğim hakkında falan ?Aman hocam fan ayarını yükselt kasanın yan kapaklarını aç ve serin bir ortamda çalıştır hangi 1660s modeli sizdeki