Öncelikle Binance hesabı oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra sağ üstte Cüzdan kısmından Spot Cüzdanı'na tıklayın.Bana biraz nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz ?
Gigabyte lar ısınıyor hocam serin tutmaya çalışınGigabyte hocam.
Hocam o konularda biraz yardımcı olsanız fan ayarlarını nerden yükselticeğim hakkında falan ?
Hocam o konularda biraz yardımcı olsanız fan ayarlarını nerden yükselticeğim hakkında falan ?Aman hocam fan ayarını yükselt kasanın yan kapaklarını aç ve serin bir ortamda çalıştır hangi 1660s modeli sizdeki
Memory Clock 905 oldu sıkıntı olur mu ?Gigabyte lar ısınıyor hocam serin tutmaya çalışın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Re_play in önerdiği bu ayarları uygulayın hocam msi afterburner programını indirdiniz değil mi
Hayır hocam olmazHocam o konularda biraz yardımcı olsanız fan ayarlarını nerden yükselticeğim hakkında falan ?
Memory Clock 905 oldu sıkıntı olur mu ?
UV yapmadan kazılmaz, OC yapmadan da kazılmaz. UV yaparsın kazım performansı mantıken düşmesi gerekir, düşmemesi için de Oc yapman lazım. Power limit düşür, core clock düşür, memory clock arttır fan hızı kafana göre takıl %54'te 56 derece falan oluyor benim ki.OC ve UV siz 27 mh kazıyor ama GPU 77 dereceye çıktı.
Yaptım mı derken o resmideki ayarların hepsini yapın hocamTamamdır şu an oc ve uv yaptım mı ?
Tamamdır hocam uygula dediniz, güzel sıkıntı yok şimdi kazıma başlayın cüzdan adresinizi felan ayarladınız değil mi hocamYaptım hocam hepsini.
Hocam ayarladım ama gene 70 dereceye çıktı anlamadım. 31.20 mh.Tamamdır hocam uygula dediniz, güzel sıkıntı yok şimdi kazıma başlayın cüzdan adresinizi felan ayarladınız değil mi hocam
Mhs güzel de hocam kasanızın soğutması nasıl yan kapaklarını açın kasanın kesinlikle ve oda sıcaklığını yüksek tutmayın serin olsunHocam ayarladım ama gene 70 dereceye çıktı anlamadım. 31.20 mh.
Hocam kasa aşşağıda o yüzden hava almıyor olabilir. Ben onu bir ayarlıyayım.Mhs güzel de hocam kasanızın soğutması nasıl yan kapaklarını açın kasanın kesinlikle ve oda sıcaklığını yüksek tutmayın serin olsun
Fan hızını artırabilirsiniz biraz daha %60 %65 yapabilirsinizHocam kasa aşşağıda o yüzden hava almıyor olabilir. Ben onu bir ayarlıyayım.