Rx6600 bence sinerjide 7bin tl.Elimde ryzen 3 3300x islemcim var gtx 1660 super mi daha iyi olur yoksa 3050 mi?
Hocam sakın almayın. Fiyatına değmez. Zaten fiyatlar da düşüşte.aslında 10-15 k arasında sistem arıyorum
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.combu sistemler hoşuma gitti ve aralarından bir tercih yapmaya çalışıyorum tabi daha iyi sistem önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsinizITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu fiyata 6600 sistem var hocam ikiside alınmazaslında 10-15 k arasında sistem arıyorum
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.combu sistemler hoşuma gitti ve aralarından bir tercih yapmaya çalışıyorum tabi daha iyi sistem önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsinizITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ne zamana kadar düşecek peki ne zaman almak mantıklıHocam sakın almayın. Fiyatına değmez. Zaten fiyatlar da
Bu fiyata 6600 varken bunu almak saçma olur. Fiyat düşüşleri ne zamana kadar olur bilememne zamana kadar düşecek peki ne zaman almak mantıklı
10-15 k arası 6600 olan sistem önerebilir misinizBu fiyata 6600 varken bunu almak saçma olur. Fiyat düşüşleri ne zamana kadar olur bilemem
3050 çöp knk rtx olduğuna bakma 1660s ile denk sayılıyorRTX kart bence daha iyidir. DLSS gibi nimetleri falan da var ancak VRAM konusu beni biraz soğutuyor ancak 3050 daha mantıklı gibi.