Hayır 4000 mhz'e kadar yolu var. Bu bilgiyi nerden öğrendiniz merak ettim doğrusu.Hocam eminmisiniz gigabyte b450m s2h modeli 3200mhz ye kadar destekliyor
gayet güzel bir sistem ama keşke anakartını bir tık daha iyi seçseydin ileride daha rahat edebilirsin diye düşünüyorum, hayırlı olsun şimdiden.Merhabalar sevgili dostlar,
Yakın zamanda bir pc alacağım.
İtopya'da , incehesap ve teknobiyotik gibi sitelerde stoklar hızla tükendiği için ve ozelliştirme seçeneklerinde istediğim parçalar bulunmadığı için sistemi parça parça almaya karar verdim ve alacağın site ise Trendyol.com.
Topladığım sistemin ekran görüntüsünü atacağım daha iyi tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim.
((NOT!!)): Bütçem max 5200₺ ve 1 adet İtopya'dan 1tb HDD alacağım
Genelde o değerde yazılıyor bende hep oyle sanıyordum heralde 3200mhz referans değeri ama sepetime eklemiş olduğum anakartta 2133mhz yaziyor neden oyle ?Hayır 4000 mhz'e kadar yolu var. Bu bilgiyi nerden öğrendiniz merak ettim doğrusu.
Hayır yanlış biliyorsunuz. 3600 veya 4000 mhz bir ram alıpta dediğim hızlarda kullanabilirsiniz.Hacım anakart neden 2133mhz yazıyor bu model 3200mhz değil mi
Öyle davranmaya çalıştım hacım1600 AF modeli fiyat performans açısından Ryzen 5 2600 modelinden üstün. Seçimin gayet iyi. Bu konularda biraz da para konuştuğu için, alabildiğin en ucuz en performanslı ürünleri seçmende yarar var.
Sağolasın hacımHayır yanlış biliyorsunuz. 3600 veya 4000 mhz bir ram alıpta dediğim hızlarda kullanabilirsiniz.
Anakart üzerinde yazan hız değerlerine bakmayın.
GAYet güzel bir sistem dostum.Ho?Merhabalar sevgili dostlar,
İtopya'da , incehesap ve teknobiyotik gibi sitelerde stoklar hızla tükendiği için ve ozelliştirme seçeneklerinde istediğim parçalar bulunmadığı için sistemi parça parça almaya karar verdim ve alacağın site ise Trendyol.com.
Topladığım sistemin ekran görüntüsünü atacağım daha iyi tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim.
aynen kardeşim güzel sistem ama yapabilirsen ramı 16 yapsan daha rahat edersinMerhabalar sevgili dostlar,