Hocam online oyunlarda benim icin fps daha önemli olduğu icin online oyunlarda en dusukte oynarim ama digee oyunlarda isteğime göre değişir ?Dostum sistemin güzel, güle güle kullan. Yükseltme yapacağın zaman ilk başta bilgisayarın ile neler yaptığına bakman lazım yani hangi oyunları oynayacaksın yada hangi ayarlarda oynayacaksın. Tahminimce rahat 2-3 yıl götürür bu sistem Hayırlı olsun.
Reis teknoquenn pc vardı.Hacım itopya ve incehesap üzerinden topladım daha pahalı tuttu ayrıca hazır sistemlerden ozelleştirerek yaptığımda da daha fazla tuttu ki ozelleştirme seçeneğinde istediğim parcalar bulunmuyordu
Maalesed hocam tum sitelere baktim, incehesapta hazir sistemlerin özelliştirme bölümünde 1660 superun tek fanli yani phoenix modeli vardi ve hic bulaşmadim itopya da ise stok sıkıntıları ve fiyat artişi olduğu için bulaşmadim200tl falan daha ucuza alınabilirdi en ucuz sitelerden. güzel pc h.o
Hocam maalesed o sistem ilk sunulduğunda elimse bütçe yoktu ki ve stok geri geldiğinde ise 5342₺ olmuşReis teknoquenn pc vardı.
Nasil yani hocam anlamadimdostum 1660 sonrası hafif darboğaza girebilir
İtopyadaki hazır sistemlere bakabılırsın. r5 3500x gtx 1660 super li pc ler var aynı fiyata.Merhabalar sevgili dostlarım,
2 gün önce Trendyol üzerinden almış olduğum sistem için yorum yapmanızı istiyorum.
Mesela aldığım işlemci ekran kartı beni kaç yıl götürebilir ilk olarak hangi parçayı upgrade yapmalıyım gibisinden...
Ve bu arada hayatımda hiçbir zaman pc montajlamadım, bios güncellemedim ve usb yoluyla windows kurmadım. Yardımcı olabilecek video ve öneriniz varsa seve seve dinlerim... ☺
İşlemci: Ryzen 5 1600AF 12nm
Anakart: Gigabyte B450M S2H
Bellek: Corsair vengeance 16GB Ram (8x2)
Ekran Kartı: MSI 1660 Super Gaming
SSD: Kingston 240gb
HDD: Seagate 1TB 7200rpm
Kasa: Corsair Spec Delta Rgb 550W 80+
Bu arada sistem 5220₺ tuttu
Hocam sistemi aldım maalesef ama elimde para varken İtopya da stok sıkıntısı vardıİtopyadaki hazır sistemlere bakabılırsın. r5 3500x gtx 1660 super li pc ler var aynı fiyata.
Evet şuanda var doğrudur. Alıcaksanız 3 ay tatili bekleyin şuanda alırsanız paranızı çöpe atarsınız . 3 Ay Tatilde toplanmış daha ucuza daha iyi pcleri görünce üzülürsünüz. Bakın bana karşımda tost makinesi 2. sekmeyi açınca mavi ekran yiyor.Hocam sistemi aldım maalesef ama elimde para varken İtopya da stok sıkıntısı vardı
Evet şuanda var doğrudur. Alıcaksanız 3 ay tatili bekleyin şuanda alırsanız paranızı çöpe atarsınız . 3 Ay Tatilde toplanmış daha ucuza daha iyi pcleri görünce üzülürsünüz. Bakın bana karşımda tost makinesi 2. sekmeyi açınca mavi ekran yiyor.
1 hafta falan önce imzamdaki sistemi İncehesap'tan 5300 TL'ye aldım. Corsair ramleri pahalı başka bir marka alıp 150 tl daha ucuza alabilir ve hiçbir fark hissetmezdiniz, hdd'yi kaldırıp 500 gb ssd almanızı önerirdim. Cebinizde 50-80 TL kalırdı. MSI yerine başka bir marka tercih edebilirdin. Marka farkında 100-150 fark var neredeyse. Artık çoğu marka gayet iyi soğutmaya sahip. MSI diğer markalara göre daha pahalı. Kalan para ile de işlemciyi 3600'e yükseltmek seni zorlamazdı. Onun haricinde güzel.Merhabalar sevgili dostlarım,
2 gün önce Trendyol üzerinden almış olduğum sistem için yorum yapmanızı istiyorum.
Mesela aldığım işlemci ekran kartı beni kaç yıl götürebilir ilk olarak hangi parçayı upgrade yapmalıyım gibisinden...
Ve bu arada hayatımda hiçbir zaman pc montajlamadım, bios güncellemedim ve usb yoluyla windows kurmadım. Yardımcı olabilecek video ve öneriniz varsa seve seve dinlerim... ☺
İşlemci: Ryzen 5 1600AF 12nm
Anakart: Gigabyte B450M S2H
Bellek: Corsair vengeance 16GB Ram (8x2)
Ekran Kartı: MSI 1660 Super Gaming
SSD: Kingston 240gb
HDD: Seagate 1TB 7200rpm
Kasa: Corsair Spec Delta Rgb 550W 80+
Bu arada sistem 5220₺ tuttu
Aldığım ramler 618₺ tutuyor ve İtopya da en az 770₺1 hafta falan önce imzamdaki sistemi İncehesap'tan 5300 TL'ye aldım. Corsair ramleri pahalı başka bir marka alıp 150 tl daha ucuza alabilir ve hiçbir fark hissetmezdiniz, hdd'yi kaldırıp 500 gb ssd almanızı önerirdim. Cebinizde 50-80 TL kalırdı. MSI yerine başka bir marka tercih edebilirdin. Marka farkında 100-150 fark var neredeyse. Artık çoğu marka gayet iyi soğutmaya sahip. MSI diğer markalara göre daha pahalı. Kalan para ile de işlemciyi 3600'e yükseltmek seni zorlamazdı. Onun haricinde güzel.