1650 S yeterli olacaktır. 1650 S > 1660
1650s al baba gibi bir oc yap değer hemde tadından yenmez. İlla performans istersen param cepte kalsın biraz dersen AMD al hiç Nvıdıa ile uğraşma.
hocam oc yapmayı bilmiyorum ayrıca 2 vram farkı biraz canımı sıkıyor ve 10 15 fps daha iyi gibi 1660
Oc yapmayı bilen biri yokmu etrafında. Yoksa malesef cebinden biraz para çıkacak malesef.hocam oc yapmayı bilmiyorum ayrıca 2 vram farkı biraz canımı sıkıyor ve 10 15 fps daha iyi gibi 1660
Bencede daha mantıklı. Alırsın video felan izlersin oc yapmayı öğrenirsin kolay zor bişe değil hele ekran kartı daha kolay.hocam 1650 s daha mantıklı geldi hemen hemen aynıalr
O zaman amd alsın. Hemde parasının cebinde kalmasını istiyor galiba ondan yanına yaklaşmıyor.paraya kıyıp 1660 alın hemde 2gb vram farkı çok etkiliyo şuanki oyunlarda bile grafik ayarlarını azcık arttırınca direk 4gb geliyor zaten yeni nesil oyunlarda vram çok önemli olucak
Senin yerinde olsaydım GTX 1660S almak için dişimi baya bı sıkardım. Onun dışında VRAM inden dolayı GTX 1660 öneririm. Bu arada OC demişken imzamda bulunan konuda nasıl OC yapılacağı hakkında az çok bilgi edinebilirsin ve eğer bir ekran kartı aldıktan sonra OC yapmak istersen bana ulaşırsan elimden geldiğince yardım ederim.hocam oc yapmayı bilmiyorum ayrıca 2 vram farkı biraz canımı sıkıyor ve 10 15 fps daha iyi gibi 1660
O ne alaka.1650 S yeterli olacaktır. 1650 S > 1660
O ne alaka.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence değer +5-7fps alıyorsun ama aynı zamanda 6gb vram ile %1 ve 1000de 1 fps değerlerin yükseliyor drop yemiyorsun çok daha iyi bir oyun deneyimi sunacaktır.