a55 e de baktım da hocam xiaomi meraklısı değilim yıllardır samsung kullanıyorum hem bu şarj teknolojisi olarak hem de işlemci olarak fark yaratan cihazlar yapıyorlar zaten samsung da alsam 2 3 sene de bir artık değişim istiyo telefonlar ağırlaşıyolarAz daha koy A55 al pişman olmazsın. Xiaomi'nin güncelleme politikası aşırı rezil. Cihazları yersen 3 sene destekliyor, verdiği güncellemelerle de telefonu çöp ediyor. Tecrübeyle sabittir.
Kamera yönünde samsung bir tık daha iyi olabilir ama performans konusunda x6 pro bu segmentte en iyisi bence işlemci konusunda tek rakibi poco f5 var bu fiyata o da snapdragon 7 gen 2 mi neydiAz daha koy A55 al pişman olmazsın. Xiaomi'nin güncelleme politikası aşırı rezil. Cihazları yersen 3 sene destekliyor, verdiği güncellemelerle de telefonu çöp ediyor. Tecrübeyle sabittir.
A55 yerine de zaten o kadar koyabilsem s23 FE var mesela onu alırım a55 almamAz daha koy A55 al pişman olmazsın. Xiaomi'nin güncelleme politikası aşırı rezil. Cihazları yersen 3 sene destekliyor, verdiği güncellemelerle de telefonu çöp ediyor. Tecrübeyle sabittir.
saf işlemci performansı odaklı istiyorsanız f/p olarak poco telefonlar güzelHerkese merhaba bu bütçe bandında önereceğiniz başka telefon var mıdır. Aklımda redmi 11 pro +5g ve poco f5 var. Samsung tarafında ise a35 düşünüyorum bu fiyata sizce poco x6 pro almak en mantıklısı mıdır
Alıntıyı görüntüle
bu serinin pilleri kronik sorunluydu sanırımDeğerlendirebilirsin Hocam .
Snapdragon Modeli Bu Hocam !bu serinin pilleri kronik sorunluydu sanırım
sd 888 cok iyi ya hocam sankiSnapdragon Modeli Bu Hocam !
Ama Batarya Konusunda bir şey Diyemem
Exynoslara Nazaran İyidir BenceHayırlı olsun. 3 yıl güncelleme garantisi de var (android 17 alacak)
Mesaj otomatik birleştirildi:
sd 888 cok iyi ya hocam sanki
exynos ve snapdragon işlemci modellilerinin ikiside samsung döküm hocam. Ahım şahım bir fark yok. Pili ikisinde de sıkıntılıymış.Snapdragon Modeli Bu Hocam !
Ama Batarya Konusunda bir şey Diyemem
888 bence gereksiz güç çeken ısınan bir işlemci boş bir işlemciHayırlı olsun. 3 yıl güncelleme garantisi de var (android 17 alacak)
Mesaj otomatik birleştirildi:
sd 888 cok iyi ya hocam sanki
Orası Doğru Unuttum O Olayıexynos ve snapdragon işlemci modellilerinin ikiside samsung döküm hocam. Ahım şahım bir fark yok. Pili ikisinde de sıkıntılıymış.