Yeni gördüm bunu. Power Limit çok düşükte kalmış 70 75 civarı verebilirsin bu kadar düşürerek o değerleri alamazsın. Core 0 da Memory -502 de kalsın
Yeni gördüm bunu. Power Limit çok düşükte kalmış 70 75 civarı verebilirsin bu kadar düşürerek o değerleri alamazsın. Core 0 da Memory -502 de kalsın
bu şekilde işe yaramadı usta toplam mh 53 e düştüMining mem hızı ile yapılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok abartırsan çökmesi oldukça normal ama
Core hızını -300e kadar indirebilirsin mining de pek işe yaramıyor benim bildiğim
Hynix bellek 1660 süperlerde + mhz verilmez - nin en düşük değerine getirin. -502 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. O zaman 31.5 civarı bir değer alırsınız demişsiniz, diğeri kaç olacak, resimdeki gibi mi yapayım anlamadım ?Hynix bellek 1660 süperlerde + mhz verilmez - nin en düşük değerine getirin. -502 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. O zaman 31.5 civarı bir değer alırsınız
Yanlış bilgi her bellekte bu durum geçerli değil.
Hocam attığınız fotoğrafta hiçbir şeyi değiştirmeyip sadece Power Limiti 70 75 arası bir değere getirin. Ben 75 de kullanıyordum windowsta kazarkenbu şekilde işe yaramadı usta toplam mh 53 e düştü
Hynix bellek 1660 süperlerde + mhz verilmez - nin en düşük değerine getirin. -502 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. O zaman 31.5 civarı bir değer alırsınız demişsiniz, diğeri kaç olacak, resimdeki gibi mi yapayım anlamadım ?
power limiti ne kadar arttırsamda MH değişmiyor. diğerlerini dediğin gibi yaptım. max 28,6 alıyorum tanesinden , toplam 57,2 oluyor.Yeni gördüm bunu. Power Limit çok düşükte kalmış 70 75 civarı verebilirsin bu kadar düşürerek o değerleri alamazsın. Core 0 da Memory -502 de kalsın
Başka bir sorun olabilir o zaman. Ama bu PL ile asla o değerleri alamazsınız her türlü 70 in üstüne çıkmanız lazım voltaj yetersiz kalıyor çünkü. Windowsta ortalama 70 75w çeken karta ondan daha düşük bir değer giriyorsunuz çünkü.power limiti ne kadar arttırsamda MH değişmiyor. diğerlerini dediğin gibi yaptım. max 28,6 alıyorum tanesinden , toplam 57,2 oluyor.
Başka bir sorun olabilir o zaman. Ama bu PL ile asla o değerleri alamazsınız her türlü 70 in üstüne çıkmanız lazım voltaj yetersiz kalıyor çünkü. Windowsta ortalama 70 75w çeken karta ondan daha düşük bir değer giriyorsunuz çünkü.
gminer kullanıyorum ben ondan olabilir mi acaba ? veya bi ekran kartı (1050 ti) çalışmadığı için tam performans vermiyor mu ? tam anlamadım power limiti arttırsam da aynı değerler alıyorum.Başka bir sorun olabilir o zaman. Ama bu PL ile asla o değerleri alamazsınız her türlü 70 in üstüne çıkmanız lazım voltaj yetersiz kalıyor çünkü. Windowsta ortalama 70 75w çeken karta ondan daha düşük bir değer giriyorsunuz çünkü.
birde 4,9 gb olarak kullanıyor ekran kartını. 6gb olarak kullanmıyor, normal mi bu durum ?Başka bir sorun olabilir o zaman. Ama bu PL ile asla o değerleri alamazsınız her türlü 70 in üstüne çıkmanız lazım voltaj yetersiz kalıyor çünkü. Windowsta ortalama 70 75w çeken karta ondan daha düşük bir değer giriyorsunuz çünkü.