Fortnite oynamadığım için ayar menüsünü bilmiyorum ancak gelişmiş ayarlar vb. gibi bölümleri de gözden geçirebilirsiniz. Normal şartlarda 1660s de de bulunması lazım.baktım yoktu
teşekkürlerFortnite oynamadığım için ayar menüsünü bilmiyorum ancak gelişmiş ayarlar vb. gibi bölümleri de gözden geçirebilirsiniz. Normal şartlarda 1660s de de bulunması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
57 gün önce Reddit de bu konu ile ilgili bir konuşma buldum. Arkadaşının RX 580 inde ayar varken 1660 da yokmuş, yorumlarda ise 2080 kullanan birinde de yokmuş. 50 gün önce ise çözüldüğünden bahsetmişler.
DirectX12 seçili olması gerekiyormuş. Video ayarları altında gelişmiş bölümünde kolayca bulunması lazım aslında...
ayarları düşür rtx açmadan önce çökebilir oyunekran kartım 1660s daha yeni güncelledim son sürüme fortnite da nasıl raytracıng açarım
driver la gelen bir teknolji rtx daha çok güncellenmesi lazım ultra da rtx açma medium rtx oynasistemim imza da yazıyor çökermi oyun?
yarım daha çok gelişmesi lazım1660s e RTX mi geldi?
RTX 2060 bile insanı tatmin etmiyor nasıl olacak merak ediyorum bende de 1660s var.yarım daha çok gelişmesi lazım
knk rtx 2060 a yakın olur minecraft gibi oyunları oynatır rtx li ve nvidia da 1660s yatırım yapacak gibi çünkü kart satıyor rtx20 serisi üretim durunca 1660s 2060 seviyesine gelir gibiRTX 2060 bile insanı tatmin etmiyor nasıl olacak merak ediyorum bende de 1660s var.