Neler Yeni

1660S'in RTX desteği var mı?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
1660S'in RTX desteği var mı? merak ettim doğrusu
Hayır Yok.O Teknoloji Rtx Serisi Ekran Kartlarına Bide Amdnin Yeni Nesil Ekran Kartları İçin Geçerli 1660s ile rtx den alacağınız performans yerlerde olur

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
o her kartta var zaten
Her kart diye genelleme yaparsan yine yanlış bilgi vermiş olursun. Destek destektir, adam sana verimli mi değil mi diye sormamış. "Desteği var mı? " diye sormuş ve cevabı evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok. Çünkü içinde Raytracing işleyen parçacıklar yok.
Var, ama yazılımsal olarak.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
Her kart diye genelleme yaparsan yine yanlış bilgi vermiş olursun. Destek destektir, adam sana verimli mi değil mi diye sormamış. "Desteği var mı? " diye sormuş ve cevabı evet.
bu 60 fpsten 40 fps e düşüş değil 2fps falan almaya verim düşüşü diyorsanız siz haklısınız

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Belki doğru biliyorsunuz ama yanlış bilgi aktarıyorsunuz. O kartta RTX desteği var ama yazılımsal olarak. RTX serisi kartlar gibi RT çekirdeklerine sahip değil, o yüzden çok verimli de değil. Fakat bu RTX desteğinin olmadığı anlamına gelmiyor.
Yazılımsal RT açacağıma oyunun yansıma ayarını ultraya çekerim.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Yazılımsal RT açacağıma oyunun yansıma ayarını ultraya çekerim.
Dostum biz şuan bunu konuşmuyoruz, RTX desteğinin olup olmadığını konuşuyoruz. Bu kartta da RTX desteği var fakat kullanışlı değil. Dediğin gibi yapmak daha mantıklı zaten.Ama konu bu değil.

Her kartta mı? Yalnızca nvidia eskiye yönelik birkaç kartına getirdi bu özelliği. Bilip bilmeden konuşmanız gerçekten sinir bozucu.
Boşver hocam, yanlış bilgi diye uyardım onun üstüne tekrar yanlış bilgi aktarıyor. Öğrenmek de istemiyorlar.

bu 60 fpsten 40 fps e düşüş değil 2fps falan almaya verim düşüşü diyorsanız siz haklısınız
60 fps'den de 2 fps'e düşmüyor. Ben bu konu hakkında yanlış bilgilendirmeden seni raporluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom