Teşekkürler bilmiyordum 165hz rampage monitör alicaktimdatabii ki de destekler
Rampage alma bence. Bütçen nedir?Teşekkürler bilmiyordum 165hz rampage monitör alicaktimda
O kadar fps e gerek yok ama görüntüde bir sıkıntı felan çikarmaz demi 144hz den daha yararli olur yaniDestekler ama CSGO gibi oyunlar dışında 165 FPS alamazsın.
1800 bütçeEvet destekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage alma bence. Bütçen nedir?
Rampage yerine bu çok daha güzel olur.O kadar fps e gerek yok ama görüntüde bir sıkıntı felan çikarmaz demi 144hz den daha yararli olur yani
1800 bütçe
Hz ile FPS uyumlu olması gerekiyor.O kadar fps e gerek yok ama görüntüde bir sıkıntı felan çikarmaz demi 144hz den daha yararli olur yani
165 fps üstünde almazsanız 165hz'i yaşayamazsınız kiO kadar fps e gerek yok ama görüntüde bir sıkıntı felan çikarmaz demi 144hz den daha yararli olur yani
1800 bütçe
Peki dostum ayni fiyata itopyada James Donkey 27inch 1ms 144hz monitörle karşilaştirdigimizda hangisi daha iyidir senceHz ile FPS uyumlu olması gerekiyor.
165 Hz için, kullandığın uygulamanın 165 FPS çalışması gerekiyor.
60 FPS aldığın oyunu 165 Hz monitörde oynamanın hiç bir anlamı yok.
144 FPS = 144 Hz
165 FPS = 165 Hz
James Donkey de alma. Ne güzel MSI var, Viewsonic var, Asus var, Aoc var.Peki dostum ayni fiyata itopyada James Donkey 27inch 1ms 144hz monitörle karşilaştirdigimizda hangisi daha iyidir sence